Σύμφωνα με το εγκυρότερο όργανο μέτρησης (Alexa), τα πέντε πιο δημοφιλή Blogs και sites, που ασχολούνται, με την νεανική κουλτούρα (ιδιαίτερα με την μουσική, τα φεστιβάλ, τις μουσικές σκηνές και το ροκ), είναι:

  1. AVOPOLIS.gr
  2. ROCKING.gr
  3. MUSICHEAVEN.GR
  4. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
  5. MIXGRILL.GR

Στην έκτη θέση, τοποθετείται το αρκετά ενδιαφέρον, MIC.GR.

Σύμφωνα πάντα με την Alexa, το μοναδικό από αυτά, που παρουσιάζει συνεχώς άνοδο, είναι το μπλογκ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, και αν συνεχιστεί η πορεία του, γρήγορα θα είναι το δημοφιλέστερο νεανικό πόρταλ στην Ελλάδα.

Και μια λυπηρή διαπίστωση:

Το μπλογκ ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ, άλλοτε σε καλή θέση, τώρα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Το μπλογκ αυτό, όπως δείχνουν οι πίνακες των μετρήσεων, χάνει   καθημερινά σε αναγνωσιμότητα, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες που καταβάλλει ο διαχειριστής του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροThe Uncrowned
Επόμενο άρθροΤο ιρανικό μουσικό παράδειγμα
Μανώλης Νταλούκας
Ο Μανώλης Νταλούκας είναι δημοσιογράφος, παραγωγός και συγγραφέας. Έχει γράψει, βιβλία που αφορούν στις νεανικές δράσεις, όπως το "Ελληνικό ροκ. Η ιστορία της νεανικής κουλτούρας 1945-1990". 

Ειδικός, σε σύγχρονα και παλαιότερα κινήματα τέχνης, αντιδικτατορικές - αντιπολεμικές δράσεις, και ιστορικά γεγονότα, που έγιναν στον ευρωπαϊκό χώρο, μετά τον Β Παγκόσμιο. Διατηρεί ως προσωπικό μπλογκ, το ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. 

Σχολιασμός