Φόρτωση Εκδηλώσεις

← Επιστροφήσε Εκδηλώσεις

Cabaret Voltaire

+ Χάρτης Google
Μαραθώνος 30
Αθήνα, Αττική 10436 Ελλάδα
2105227046 www.cabaretvoltaire.gr

Στην οδό Μαραθώνος 30, στο Μεταξουργείο, σ’ έναν χώρο που υπήρξε το ατελιέ του πρόσφατα χαμένου ζωγράφου Γιάννη Μίχα, ο δημοσιογράφος Γεράσιμος Ζαρκάδης κι η εικαστικός Έλενα Αυγερινού, αποφάσισαν ένα μεσημέρι που κουτσοτρώγανε και κουτσοπίνανε, να αναβιώσουν το «Cabaret Voltaire» έτσι όπως παλιά και να δώσουν την ευκαιρία σε καλλιτέχνες έξω απ’ το κατεστημένο να εκφραστούν. Και έτσι το ‘στησαν. Από τότε έπαιξαν, τραγούδησαν κι εξέθεσαν πίνακές τους πάρα πολλοί καλλιτέχνες και θα ‘ταν μακρύς ο κατάλογος αν παραθέταμε εδώ τα ονόματά τους. Γεγονός είναι πως το «Cabaret Voltaire» με τηλέφωνα 2105227046 – 6931015004 καλεί όποιον καλλιτέχνη νιώθει να τον πνίγει η ανάγκη της έκφρασης να προσέλθει.

Για το «Cabaret Voltaire», Έλενα Αυγερινού.

Φεβρουάριος 2019

Black & White Project

16 Φεβρουαρίου @ 22:00 - 17 Φεβρουαρίου @ 02:00
Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30
Αθήνα, Αττική 10436 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Μια μαυρόασπρη παράσταση αντιθέσεων.
Μουσική επιμέλεια Νίκος Πιτλόγλου
Σκηνοθετική επιμέλεια Φάνυ Πολέμη (Fany Polemi)

Μάθετε περισσότερα »

Black & White Project

21 Φεβρουαρίου @ 22:00 - 22 Φεβρουαρίου @ 01:30
Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30
Αθήνα, Αττική 10436 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Μια μαυρόασπρη παράσταση αντιθέσεων, της ηθοποιού perfomer και ποιήτριας Φάνυ Πολέμη σε τραγούδια και κείμενα δικά της και του συνθέτη Νίκου Πιτλόγλου με μουσικές και τραγούδια του, που παίζει πιάνο και τραγουδάει, σε μια κοινή συνεργασία on stage . Mετά την μακρόχρονη πορεία τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το Black & White Project and the Dimples. Το μουσικό σχήμα της παράστασης πλαισιώνουν οι Dimples, ο Κώστας Πολίτης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Νίκος Τσαχτσίρης στο…

Μάθετε περισσότερα »
+ Export Events

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Αρχείο

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

Τυχαία