Βαρέθηκα τα fake news

Βαρέθηκα τα fake news τα λεγόμενα hoaxes που έχουν γεμίσει το διαδίκτυο.

Τα οποία έχουν σαν στόχο να απευθύνονται σε στόκους και σε ανθρώπους που δεν έχουν επίπεδο και κρίση.

Αν δείτε τι γίνεται στο διαδίκτυο μιλάμε για ένα μεγάλο ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ, με ειδήσεις που αφορούν ανθρώπους που δεν ισχύουν.
Στην Ελλάδα της κρίσης μια παπαριά να γράψεις, ένα ηλίθιο νέο να βγάλεις και τότε είσαι άρχοντας.
Αν πω π.χ. ότι ο τάδε ανήκει στην τάδε παράταξη ενώ κάτι δεν ισχύει τότε θα γίνει ένα ατελείωτο πανηγύρι και ο κάθε παπάρας δεξιός ή αριστερός θα παλεύει να ισχυριστεί ότι η είδηση είναι έγκυρη.

Από την άλλη έχουμε και τους άλλους που νομίζουν ότι επειδή έχουν καλά αντανακλαστικά και αποκαλύπτουν τα fake news, πρέπει να τσακώνονται και να ξεκατινιάζονται με τους στόκους.

Δεν παίρνουν χαμπάρι ότι υπάρχει κόσμος που ενώ έξω είναι νύκτα νομίζουν ότι είναι ντάλα μεσημέρι.
Θέλει καλό φιλτράρισμα της είδησης και βαθιά μελέτη να ξεπεράσεις το ψέμα που υπάρχει στο διαδίκτυο.
Ο Ιντερνετικός πόλεμος έχει πλάκα αλλά ορισμένες φορές ξεπερνάει τα όρια, αφού παραδείγματος χάριν ο Φιλελέ και ο συριζαίος ξεφεύγουν από τα όρια και ρίχνουν το επίπεδο με βρισιές σε μάνες λες και έχουμε να κάνουμε με χουλιγκάνους!!!
Δεν γουστάρω αυτό το πράγμα και πραγματικά μου αποδεικνύει πόσο έχουμε πέσει χαμηλά, στα τέσσερα όπως έλεγε ο Πάνος Καμμένος (ή ψεκασμένος).

ΥΓ

Το κείμενο αφιερωμένο στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη που έγραψε πριν λίγο καιρό για το ψεύτικο νέο που έχει να κάνει με την Ηριάννα και την δηθεν συγγένεια με Υφυπουργό.

Johnny Gaspar

Ακούω rock, ska και reggae. Μισώ τους φασίστες και την αδιαφορία. Δεν μπαίνω για να κράζω αλλά να θαυμάσω. Προσπαθώ να γίνω γιατρός Αθήνα, Σόφια κ Τζάντε

Σχολιάστε την δημοσίευση

Απάντηση

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

αρχική σελίδα
Το να μεγαλώνεις..
Το επίκαιρο και το παροδικό
Ο καλλιτέχνης δεν είναι άνθρωπος
μου σερβίρετε ένα βασιλόπουλο παρακαλώ
Πολυσυντροφικότητα
Η Εθνική μας Κατίνα Ξεσπαθώνει
Περικλής Κοροβέσης

Τυχαία

Αρέσει σε %d bloggers: