Λούμπεν η ελίτ;

Υπάρχει πάντα μια μικρή κάστα ανθρώπων που πάντα θα λένε ότι κατέχουν την «μόνη αλήθεια» και έχουν το κύρος και τον έλεγχο.

Είναι μια αντίληψη της «αστικής τάξης» της Ελλάδος από το 74 και μετά από ανθρώπους δίχως ήθος και ύφος που προσπαθούν να μιλήσου για όλους και για όλα δίχως σαφώς να έχουν τάσεις αυτοκριτικής και αλληλεγγύης.

Για να μην  παρεξηγηθώ δεν το πάω κομματικά…δεν έχει να κάνει με την κομματική ταυτότητα αλλά με την αστική καταγωγή του καθενός!!!

Έχετε δει ποτέ τύπους που να ανήκουν στα χαμηλά στρώματα να έχουν «υφάκι» και να πουλάνε μούρη;

Έχετε δει «αυθεντικούς» αγρότες που τρώνε ολόκληρη την ημέρα τους στα χωράφια και βγάζουν ρόζους στα χέρια να σου μιλάνε απαξιωτικά και να παίρνουν ύφος χιλιάδων ευγενών;

Αντίθετα θα βρεις φιλικούς αυθεντικούς ανθρώπους, αυτό που η πλειοψηφία της κοινωνίας και του αστικού συστήματος θα τους χαρακτηρίζει λαουτζίκο ή πλέμπα.

Ο Ελιτισμός είναι συνώνυμο του φασισμού και του ΝΑΖΙΣΜΟΥ και αυτό το βλέπεις σε όλες τις εκφάνσεις του σάπιου κοινωνικού μοντέλου.

Γιος του Ελιτισμού είναι ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ που είναι μια ανίατη ασθένεια μεταδοτική που υποτίθεται θα φέρει την ανατροπή;

Για ποια ανατροπή όμως μιλάς όταν είσαι μέσα σου ελιτιστής και δήθεν;

Ο Ελιτισμός είναι έντονος στην «Αριστερά» και στην Δεξιά δεν το ξέρετε αυτό;

Διότι ο Ελίτ τύπος είναι υπεράνω ιδεολογιών διακατέχει την «μόνη αλήθεια» και τρώει αμάσητη την προπαγάνδα.

Βέβαια υπάρχει και ό όρος Λούμπεν που  που χαρακτηρίζει τα άτομα που ανήκουν στο λούμπεν προλεταριάτο σύμφωνα με μια μαρξιστική προσέγγιση.

Λούμπεν είναι το στίγμα που δίνουν οι ελιτιστές σε αυτούς που δεν ανήκουν στο τόπο τους και στην νοοτροπία τους!!!

Βάζουν μια γαμημένη ταμπέλα και καθάρισαν…από την άλλη ορισμένοι που αυτοαποκαλούνται «λούμπεν» είναι μέσα τους το ίδιο Ελιτιστές και φασίστες που έχει πλάκα να τους βλέπεις πως συμπεριφέρονται.

Ιδίως ο αντιεξουσιαστικός χώρος έχει γεμίσει τέτοια άτομα που το παίζουν κάτι που δεν είναι….ίσως γιατί έχουν ψυχολογικά κατάλοιπα

Η σημασία είναι ότι είσαι ΛΟΥΜΠΕΝ ή είσαι ένας «εκλεπτυσμένος» διανοούμενος του πρωκτού παραμένει ένας όμορφο μηδενικό στο πάτο της ανυπαρξίας σου…ένα ακόμα θύμα αδύναμο να ακολουθήσεις τις πραγματικές εξελίξεις

Το λέει ο Μαγιακόφσκι εύστοχα

Φτύνε καλά. Σημάδευε κέντρο

Johnny Gaspar

Ακούω rock, ska και reggae. Μισώ τους φασίστες και την αδιαφορία. Δεν μπαίνω για να κράζω αλλά να θαυμάσω. Προσπαθώ να γίνω γιατρός Αθήνα, Σόφια κ Τζάντε

Σχολιάστε την δημοσίευση

Σχολιασμός

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

Ψάχνω δύο γυναίκες για σοβαρή σχέση!
Gyros mit Metaxa-Sauce
Θυσία στον βωμό του έρωτα
αρχική σελίδα
Άτιτλο
Το να μεγαλώνεις..
Η φιλοσοφική αυτοκτονία
μου σερβίρετε ένα βασιλόπουλο παρακαλώ
Σουφραζέτες
Ψηφίζω για Brexit και ελπίζω..

Τυχαία

Φιλόζωοι
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: