Η Νάντια δεν ήταν εκεί..

Η Νάντια Βαλαβάνη δεν ήταν εκεί.. Οι συνδικαλιστές του ΣΔΟΕ όμως ήταν εκεί, πιστοί στο καθήκον. Έτοιμοι να βεβαιώσουν παραβάσεις που θα διαγράψουν αργότερα.. Το «αριστερό» κράτος βρίσκει πάντα αφορμή να εργάζεται μέχρι αργά, για το καλό του λαού και του έθνους.

Από τότε που η Νάντια Βαλαβάνη έγινε πιο δημοφιλής στους θαμώνες του Nammos της Μυκόνου από τον Αντώνη Ρέμο, αρνείται να εμφανιστεί για να μην επισκιάσει την δόξα του λαϊκού αοιδού.

Εξάλλου, η καθ΄ όλα κυρία Νάντια Βαλαβάνη, έχει ακόμη έναν λόγο να μην συμμετέχει σε εκδηλώσεις χαράς. Πενθεί για την πρόσφατα χαμένη τιμή της «αριστεράς» όπως βγαίνουμε για να πάμε στο γκισέ με τις καταθέσεις της μαμάς.

Καμία Delia Velculescu δεν μας τρομάζει, κανένα capital control δεν μας πτοεί. Άμα έχεις «αριστερή κυβέρνηση» δεν φοβάσαι τίποτα, δεν σε σκιάζει φοβέρα καμιά.

Νάντια Βαλαβάνη ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Νάντια Βαλαβάνη, Υποψήφια Βουλευτής στην Β΄ Αθηνών με τη Λαϊκή Ενότητα.

Ασπάλαξ

Φανταστικός Χαρακτήρας σε Πραγματικό προτεκτοράτο.

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Αρχείο

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

Τυχαία

Money Land

Εγγραφή στο Ιστολόγιο

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.
Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου