..το οριστικό τέλος της εφηβείας μας.

Ίσως και να μην έπρεπε να το ομολογήσω, αλλά εκείνα τα περίεργα χρόνια της εφηβείας, όταν κάποιος δεν ήξερε ακόμη τον δρόμο που θα ακολουθούσε (κι αν τελικά ήταν “ροκάς” ή “καρεκλάς”, σύμφωνα με την τότε ορολογία), πρέπει να είχα αγοράσει το 1984 όλα τα σινγκλάκια, κι έπειτα το άλμπουμ, που είχαν κυκλοφορήσει οι Wham!, ακόμη κι εκείνο το αναπόφευκτο “Last Christmas” (σπάνιο πράγμα το σινγκλάκι με διπλό εξώφυλλο, όπως ήταν εκείνο) που επρόκειτο να μας ταλαιπωρήσει τόσο τις επόμενες δεκαετίες. Το “Careless Whisper” θα πρέπει να το χόρεψα σε… κρίσιμες στιγμές. 😛  Έπειτα, ήταν γραφτό να χωρίσουν οι πορείες μας. Ο μακαρίτης συνέθεσε μερικά πραγματικά ενδιαφέροντα τραγούδια, που θα τα ανακάλυπτα με τη δέουσα καθυστέρηση.

Ας γίνει λοιπόν σαφές ότι με την αναχώρηση του Γιώργου Κυριάκου Παναγιώτου από τα εγκόσμια δεν θρηνούμε την απώλεια κάποιας μουσικής μεγαλοφυΐας, κάποιου Μπετόβεν ή Μάλερ της εποχής μας. Θρηνούμε απλώς το οριστικό τέλος της εφηβείας μας. Μιας εφηβείας που κράτησε τρεις και παραπάνω δεκαετίες. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

Petros Papakalos

Διαχείριση

Διαχείριση του Δικτύου > ART-io.eu

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

αρχική σελίδα
Τι ακριβώς φοβάσαι; Ένα ροζ τρίγωνο;
Περικλής Κοροβέσης
Gyros mit Metaxa-Sauce
Ελληνικό Τσίρκο
Τελειώσαμε με τον αριστερισμό;;;
Εις το Όνομα του Πατρός
Επίκουρος, ο δάσκαλός μας

Τυχαία

secularism

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: