cravates et frégates

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της. Το πρόβλημα είναι πως οι λαοί, συνήθως, δεν βλέπουν τον κώλο αλλά πάντα την μαϊμού! Ολόκληρη την μαϊμού, χωρίς κώλο όμως, λόγω ηθικοπλαστικής φιοριτούρας!

Το θέαμα, ακόμα και το πολιτικό καραγκιοζιλίκι (ή ειδικά αυτό…), πάντα πουλάει στο κοπάδι και το ποίμνιο διαλέγει μόνο σε ποιο μαντρί θα ξεχειμωνιάσει.

Ποτέ μη λες ποτέ!

Ναι μεν αλλά.

Δεν είναι αρκετά πιθανό ο #Κούλης να βρει «χρήσιμο ηλίθιο» σαν τον #Αλ6ς και με τέτοιο φασιστερό μαγαζάκι πρόθυμο να ξεπλένει όλα τα ανομήματα της #ΝΔούλας και ευρύτερα του κοτζαμπάσικου κατεστημένου στο προτεκτοράτου μας.

Βεβαίως ο Τζίφρας δεν είναι μόνος σ΄ αυτόν τον αγώνα. Έχει συμπαραστάτες όλα τα μαγαζάκια (Σέχτες και Μαυσωλεία) της ευρύτερης αριστερίστικης και σεχταριστικής αριστεράς.

Είναι άδικο να αποκαλούμε όλο αυτόν τον αριστερό εσμό προδότες.

Αφενός γιατί δίνουμε πόντους στην ακροδεξιά πατριδοκάπηλη μούργα, που αιώνες τώρα ετεροκαθορίζεται από την «ιδεολογική ηγεμονία» της ντεφετιστικής φασιστεράς του κάθε (παρα)μορφωμένου ηλίθιου ινστρούχτορα.

Αφετέρου γιατί είναι άδικο για τους προδότες.

Ο προδότης σε κάτι πίστεψε και κάποια στιγμή το πρόδωσε.

Τα μουνόπανα της #ζαίας και της ευρύτερης φασιστεράς δεν πιστεύουν σε τίποτα και δεν πρόκειται να πολεμήσουν ποτέ για τίποτα.

Μην παραμυθιάζεσαι λα(γ)έ μου. Τρέχεις μόνος και θα βγεις τελευταίος και καταϊδρωμένος. Ο μαλάκας πάντα πληρώνει το λογαριασμό, και πρέπει να λέει και ευχαριστώ που τον εκπροσωπούν τέτοιοι ηγέτες σαν τα μούτρα του.

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό η συνεργασία μας, τόσο στον aspalax όσο και εδώ στο art-io, με τον Ιωάννη Τζανάκο να έληξε, άδοξα ή ένδοξα, σε κάθε περίπτωση όμως ανεπιστρεπτί, αλλά εμείς είμαστε λάρτζ (very large personalities) και προωθούμε τις σπουδαίες trollιές.

Κι ακριβώς επειδή ο Ιωάννης είναι πρόσωπο κάπως ασταθές και αντινομικό, όπως σχεδόν όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες, φροντίσαμε να μεταγράψουμε το video και στο δικό μας κανάλι του YouTube για να μην χαθεί ποτέ στη λήθη αυτό το αριστούργημα, παρακαταθήκη για το μαχόμενο trollεταριάτο.

Κάτω ο ιμπεριαλισμός
Κάτω ο καπιταλισμός
Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια…

Ζήτω το παγκόσμιο trollεταριάτο

Ασπάλαξ

Pegging & Trolling Without Mercy!

Ars longa, vita brevis

Ο βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

αρχική σελίδα
Gyros mit Metaxa-Sauce
Το Λάθος
Reboot
Νεοπλατωνισμός
ΝΔούλα ακροδεξιών χαφιέδων
Εμείς των χωριών και εσείς των πόλεων

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: