Αλ6ς Τσετούνγκ

Οι πιο ατάλαντοι και οι πιο ηλίθιοι, από όλο το πολιτικό φάσμα, έχουν βγει μπροστά και γκαρίζουν στο διαδίκτυο και στα social media.

Οι φιλελέρες γουστάρουν να παρουσιάζουν έναν κομμουνιστή εθνολαϊκιστή και μπολσεβίκο Τζίφρα. Βολεύει τις ιδεοληψίες τους και το να αποκρύπτουν, κάπως, τον ακροδεξιό και καθόλου φιλελεύθερο χαρακτήρα τους.

Τα trollάκια και οι ρουφιάνοι του απατεώνα προδότη Τζίφρα βολεύονται με την εικόνα που προβάλουν οι φιλελέρες για το αφεντικό τους. Trollάρουν έτσι τους αντιπάλους (δεξιούς, φιλελέρες, ακρο-κεντρώους κ.ά.) με σχετική επιτυχία. Η ευρύτερη «αριστερά» κι όλος ο αριστερισμός παίζουν την ίδια μπάλα.

Οι πιο ατάλαντοι και οι πιο ηλίθιοι, από όλο το πολιτικό φάσμα, έχουν βγει μπροστά και γκαρίζουν στο διαδίκτυο και στα social media.

Είσαστε όλες ένα μάτσο βιόλες.. κι έτσι αποφάσισα να το γυρίσω σιγά – σιγά και σταθερά στην τέχνη. Η τέχνη εμπεριέχει κάποια ψήγματα (ή και ισχυρές δόσεις) αλήθειας. Η «πολιτική» σας δεν εμπεριέχει τίποτα άλλο από απάτη. Είναι πλέον το πλανητικό ψεύδος.

Σας χαρίζω το fashion icon του χειρότερου απατεώνα προδότη όλων των εποχών, μέχρι, ίσως, τον επόμενο ικανότερο αυτού.. με πολύ φαντασία και ταλέντο, που δεν σας αξίζει αλλά αξίζει σε μένα.

Οι δικοί μας ήρωες και «άγιοι» πέφτουν με το όπλο στο χέρι και δεν υπογράφουν τα πάντα μετά από λίγες ώρες «διαπραγματεύσεων».

Αξιώνουμε να δημιουργήσουμε έναν διαφορετικό κόσμο, να αποδείξουμε ότι μπορούν να γίνουν βαθιές αλλαγές που αποτελούν επανάσταση. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια κυβέρνηση δημοκρατική, εθνική, επαναστατική και λαϊκή που θα οδηγήσει στον Σοσιαλισμό.

Salvador Allende

VirtùDaimon

Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης. Δαήμων: δαιμόνιος & επινοητικός. Σχεδόν ανίκανος όμως να «πουλήσω» τον εαυτό μου στο θέαμα ή και την ψυχή μου στον διάβολο.

2 σχόλια

Σχολιασμός

Ars longa, vita brevis

Ο βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

Πατριαρχία
Γιατί τα κορίτσια αποφεύγουν τη γυμναστική;
αρχική σελίδα
Το να μεγαλώνεις..
Reboot

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: