Χασισο-“αριστερά”..

Θα ήθελα να προκαλέσω τους έλληνες “προοδευτικούς” και τους αριστεριστές, όπως βέβαια και τους “αριστερούς” του ΣΥΡΙΖΑ και τους “αναρχικούς” της χασισοπλατείας, θέτοντάς τους το εξής ερώτημα:

Είναι κάποιος συντηρητικός αν πει πως η γιορτή μαστούρας και χασισοκουλτούρας που διοργανώνει η νεολαία Σύριζα είναι σημείο που δείχνει την αθλιότητα και τον ευτελισμό τους;

Η “πρώτη φορά αριστερά” είναι ικανή να κάνει τα πάντα για να τοποθετήσει ένα τέτοιο ερώτημα στον “συντηρητισμό”, στην καλύτερη περίπτωση. Αλλά το θέμα δεν είναι, έστω δια της έμμεσης οδού, να απολογηθούμε κιόλας στους μαστούρες του αριστερισμού. Μπορούμε μόνον να επιτεθούμε, δυστυχώς γι’ αυτούς, και να τους το πούμε και αλλιώς.

Οι πολύμορφοι αγώνες για την ελευθεριακή συγκρότηση της κοινωνίας, την απελευθέρωση των γυναικών, των ομοφυλοφίλων κ.λ.π δεν είναι δυνατόν να είναι ενωμένοι πια με τους ψευδοαγώνες της παρακμής για έναν και μοναδικό Λόγο: δεν είναι δυνατόν να είσαι έτοιμος ακόμα και να πολεμήσεις (ένοπλα) για την ελευθερία και να είσαι μαστούρας. Πως να το κάνουμε “παιδιά” του αριστερισμού και της “αριστεράς”. Πόλεμος και μαστούρα πάνε μαζί από ό,τι είδαμε τελευταία μόνον με τους τζιχαντιστές. Αυτό είναι ένα σημείο επίκαιρο. Αν νομίζετε πως είστε σε καλύτερη ψυχική και πνευματική κατάσταση και ως μαχητές, ακόμα και εν δυνάμει ένοπλοι μαχητές, από τους χασισωμένους τζιχαντιστές απλά κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Εξάλλου, από ό,τι φαίνεται και από τις “δράσεις” σας στην αγαπημένη χασισοπλατεία σας, είστε και στα «πολεμικά» για τα πανηγύρια. Άχρηστοι μαστούρες που υπάρχουν μόνο γιατί η αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες θέλουν να έχουν μια στρατιά από πληροφοριοδότες.

Σήμερα η 1η γιορτή Κάνναβης της Αθήνας

Ιωάννης Τζανάκος

Η συνεργασία του Ιωάννη Τζανάκου με το art-io έχει λήξει οριστικά και αμετάκλητα. Από το φθινόπωρο του 2018

Σχολιάστε την δημοσίευση

Σχολιασμός

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

Gyros mit Metaxa-Sauce
Υπάρχει ζωή μετά τη γέννηση;
Περικλής Κοροβέσης

Τυχαία

The Uncrowned

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: