Σήμερα, με αφορμή την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, το κόμμα της “Νέας Δημοκρατίας”, πάντα πρωτοπόρο στους αγώνες για την πρόοδο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, διοργανώνει μια σειρά από happenings, που σκοπό έχουν να καταγγείλουν τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την τρανσφοβία της κυβέρνησης Τραμπ.

Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει μαζί με τις γυναίκες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σε γυμνόστηθη διαμαρτυρία, στα πρότυπα των Femen, έξω από την αμερικάνικη Πρεσβεία. Ο πρόεδρος της ΝΔ, φλογερός υπέρμαχος του δικαιώματος στην άμβλωση, θα κρατάει στο ένα του χέρι πλακάτ με το σύνθημα “My pussy, my choice” και στο άλλο πλακάτ με σύνθημα “Refugees Welcome- No Borders”, ενώνοντας έτσι την φωνή του με τις φωνές εκατομμυριών προοδευτικών ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη εναντίον της αντι-μεταναστευτικής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ. Στον ίδιο χώρο το απόγευμα, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος θα φορέσει μπέιμπι-ντολ στα χρώματα της αστερόεσσας, και μαζί με τον γνωστό ακτιβιστή Τζέισον-Αντιγόνη, θα εκφράσουν την εναντίωση τους στην τρανσφοβική πολιτική της κυβέρνησης Τραμπ και στην απόφαση της να δώσει την αρμοδιότητα για το πού θα κατουράνε οι τρανσέξουαλ μαθητές στα σχολεία (άκουσον, άκουσον!) και όχι στην κεντρική κυβέρνηση. Με αυτή τη συμβολική του κίνηση ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα υπενθυμίσει σε όλους μας πως το φύλο είναι μια κοινωνική κατασκευή της πατριαρχίας και πως η ΝΔ είναι αποφασισμένη να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου που θα φέρει προσεχώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, το βράδυ, τα φώτα στα γραφεία του κόμματος θα μείνουν κλειστά για μια ώρα, ως διαμαρτυρία για την αποχώρηση των ΗΠΑ από την Συμφωνία των Παρισίων για το κλίμα.

Νέα Δημοκρατία: η Δεξιά που θέλουμε, η Δεξιά που αγαπάμε.

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Διαχείριση

Γενική Διαχείριση του Ιστότοπου ART-io.eu

Σχολιάστε την δημοσίευση

Σχολιασμός

Ars longa, vita brevis

Ο βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

όσο για τον Θεό ? ψάξτον μΕσα σου ανθρωπάκο μου !!!
δημοκρατία,  βασιλεία, τυραννίδα.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: