Το Ντύσιμο είναι Επιλογή

Το Ντύσιμο είναι Επιλογή

Η Μπούρκα είναι Επιβολή

Εντυπωσιακός όμορφος κόσμος όπου τα αεροπλάνα δεν διασχίζουν μόνο Μεσημβρινούς και Παραλλήλους αλλά στην ουσία ταξιδεύουν μέσα από τεχνητές σταθερές σκουληκότρυπες σε κόσμους όπου οι γυναίκες εντοιχίζονται σε μαύρα σεντόνια, ή πολύχρωμα σεντόνια άλλα πάντα σεντόνια, που σαν αέρινες τσιμεντόπλακες θα τις κρατήσουν για πάντα εκεί όπου βασιλεύει το ξύλο, το κάψιμο, οι κλειτοριδεκτομές, οι βιασμοί (συζυγικοί και μη), το μαστίγωμα, ο λιθοβολισμός, οι απαγορεύσεις που είναι αμέτρητες (από το να πηγαίνουν σχολείο, να οδηγούν, να εργάζονται, να αντιμιλούν, να κυκλοφορούν δίχως την συνοδεία άρρενος, να ντύνονται κατ’ επιλογή, να διαμαρτυρηθούν, να αρνηθούν το οτιδήποτε να…να…να… να…)

Πάντα στηρίζω τα πανηγύρια και την ανακατωσούρα κι όλο αυτό το χάπενινγκ μπορεί να γράφει καλά στο φωτογραφικό φακό αλλά είναι τυφλό, κούφο, επιλεκτικό και επικίνδυνο. Το μόνο που καταφέρνει εν τέλει είναι να δώσει κλικ στο LIFO (απ΄ όπου και οι φωτογραφίες) περισσότερους πελάτες στην ακροδεξιά λαίλαπα, ξέπλυμα και ηθικό πλεονέκτημα στον θρησκόληπτο μισογυνισμό. Ένα ακόμη παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες των γυναικών αλλά καμιά νίκη, καμιά βελτίωση καμιά ελευθερία για τις ίδιες τις γυναίκες.

Φωτό: Nikos Libertas, Co Owner στην εταιρεία SOOC

Νόπη Φουντουκίδου

Γεννήθηκα στη Γερμάνια. Μεγάλωσα ανάμεσα στο εξωτικό Διδυμότειχο και στη Θεσσαλονίκη πηγαινοφέρνοντας το ανορθόγραφο Παρθενώπη -δώρο ενός ληξιάρχου ερωτευμένου με τα Ωμέγα- κι εξηγώντας σε απορημένους ορθογράφους πόσο μαγικό γράμμα είναι αυτό το ωμέγα και γιατί δεν θα το διορθώσω ποτέ! Μικρή ονειρευόμουν όταν μεγαλώσω να γίνω: | α) Μπαλαρίνα | βου) Ιντιάνα Τζόουνς | και γου) Κουμουνίστρια καριέρας. Δεν πραγμάτωσα τίποτα από τα παραπάνω. Όλοι μου λέγαν από μικρή, ότι έχω χάρισμα και δυνατότητα να πετύχω στα πάντα. Εγώ πάλι δεν κατάφερα ποτέ να μεταβολίσω το χάρισμα ή την δυνατότητα σε σαλάμι, Κι αυτό είναι κρίμα … γιατί πραγματικά το σαλάμι είναι απ τα αγαπημένα μου πράγματα στη ζωή!

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

Εκπλήσσομαι αν κάποιος συμφωνεί μαζί μου
αρχική σελίδα
Gyros mit Metaxa-Sauce
Δελφικά Παραγγέλματα
Απαγόρευση ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων
Σουφραζέτες

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: