Η υπέρ-μικρού μήκους Sci-Fi ταινία με τον τίτλο Reboot

επιχειρεί μια βαθιά διείσδυση τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομικο-κοινωνική πραγματικότητα που υποχωράει, κάτω από το βάρος του Σουρεαλιστικού ολοκληρωτισμού, της προσωρινής μονιμότητας του covid19, της τετελεσμένης κλιματικής αλλαγής, της κατάρρευσης του υπαρκτού καπιταλισμού και των τρολλοεμβολίων των Big Pharma. Με κυβέρνηση αρίστων Ν.Δ., τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να απειλεί να επανέλθει στην εξουσία, και το Κ.Κ.Ε. απλώς να κοντοστέκεται και να μην μπαίνει ούτε όταν βλέπει φως, ο ελληνικός λαός ποτέ στη μεγαλειώδη ιστορία του δεν υπήρξε τόσο μόνος , φτωχός και καταφρονημένος, ο ελληνικός λαός δεν έχει τόπο, δεν έχει ελπίδα, δε θα τον χάσει καμιά πατρίδα, και με τα χέρια του, και την καρδιά του φτιάχνει ποστάρισμα τα όνειρά του.
Κι όλα αυτά, λίγο πριν έλθουν τα Χριστούγεννα του 2021 και ενώ οι δήμαρχοι έχουν στολίσει ήδη τις παρακμασμένες πόλεις, συνοικίες και χωριά με LED φαλλικά σύμβολα και πλαστικούς παιδόφιλους Αγιό Βασίληδες.


Η υπέρ-μικρού μήκους Sci-Fi ταινία με τον τίτλο Reboot είναι μια παραγωγή της P.L.F. Producion.

Οι πρωταγωνιστές ηθοποιοί, τεχνικοί, στούντιο και ντελιβεράδες που βοήθησαν και συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της ταινίας Reboot, προτιμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

-Κανένας χριστιανός ή εξωγήινος, δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.-

Νόπη Φουντουκίδου

Γεννήθηκα στη Γερμάνια. Μεγάλωσα ανάμεσα στο εξωτικό Διδυμότειχο και στη Θεσσαλονίκη πηγαινοφέρνοντας το ανορθόγραφο Παρθενώπη -δώρο ενός ληξιάρχου ερωτευμένου με τα Ωμέγα- κι εξηγώντας σε απορημένους ορθογράφους πόσο μαγικό γράμμα είναι αυτό το ωμέγα και γιατί δεν θα το διορθώσω ποτέ! Μικρή ονειρευόμουν όταν μεγαλώσω να γίνω: | α) Μπαλαρίνα | βου) Ιντιάνα Τζόουνς | και γου) Κουμουνίστρια καριέρας. Δεν πραγμάτωσα τίποτα από τα παραπάνω. Όλοι μου λέγαν από μικρή, ότι έχω χάρισμα και δυνατότητα να πετύχω στα πάντα. Εγώ πάλι δεν κατάφερα ποτέ να μεταβολίσω το χάρισμα ή την δυνατότητα σε σαλάμι, Κι αυτό είναι κρίμα … γιατί πραγματικά το σαλάμι είναι απ τα αγαπημένα μου πράγματα στη ζωή!

Σχολιάστε την δημοσίευση

Σχολιασμός

Ars longa, vita brevis

Ο βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

Πατριαρχία
Γιατί τα κορίτσια αποφεύγουν τη γυμναστική;
αρχική σελίδα
Το να μεγαλώνεις..
Reboot

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: