Όχλος

Το παρόν κείμενο είναι αποτέλεσμα παρότρυνσης να γράψω κάτι να πάρω θέση να βρίσω κάποιον να δείρω έναν άλλον στα πλαίσια της φεμινιστικής επανάστασης που ζούμε…..γιατί μπορεί να με παρεξηγήσει ο κόσμος γιατί είναι κρίμα να με νομίζουν μη φεμινίστρια, και είμαι και καλλιτέχνης και δεν ξες πότε τι γίνεται και κάτι άλλα τέτοια κομψά.Ουσιαστικά δηλαδή μου ζήτησαν να υπογράψω Δήλωση.

Ε κι επειδή είμαι μεγάλη καρδιά αρχίζω από σήμερα να τους/τις παρέχω
αυτό που ζήτησαν. Και όχι μόνο μια.
Δήλωση???????
Δηλώσεις….50….. 100….. κάθε μέρα και χειρότερη!
stay tuned!
Όχλος ονομάζεται το ανοργάνωτο πλήθος, η μάζα ανθρώπων που εμφανίζει δυναμική. Ο όρος έχει μειωτική σημασία και συναντάται ως συνώνυμο των λέξεων στίφος, συρφετός, μπουλούκι, ασκέρι, χυδαίος όχλος, λαουτζίκος, πόπολο, πλεμπάγια, turba, κοινώς ψηφοφόρος..και βάση και νεότερη ιστορία, Έλληνας. Στην πολιτική ο όρος αποδίδεται σε σύνολο ατόμων που συσπειρώνονται και δρουν υπό την επίδραση συναισθηματικών παρορμήσεων, χωρίς πολιτική ωριμότητα και αυτοέλεγχο.
Το πλήθος-μάζα, ο όχλος είναι ένα ακοινωνικό τμήμα του πληθυσμού στην πιο ακατέργαστη μορφή του.
Είναι η ρωμαϊκή plebs, ο όχλος του ιππόδρομου της Κωνσταντινούπολης, οι εξαθλιωμένοι άνεργοι που ανάμεσα στο 1929 και το 1933 οργανώθηκαν στα χιτλερικά S.A.και S.S, οι νεόκοποι χριστιανοί που έκαιγαν, γκρέμιζαν, βίαζαν και σκότωναν κάθε ίχνος και ψίθυρο του παλιού κόσμου, ερχόμενοι να τον λυτρώσουν από τις πλάνες του, αυτοί, οι αποκλειστικοί κάτοχοι της αληθινής αλήθειας στη σειρά των αληθινών αληθειών, που σε τακτά χρονικά διαστήματα, ως αντιβίωση, προσγειώνονται στο κεφάλι της ανθρωπότητας και το ανοίγουν με θεαματικό σπλατερ τρόπο, για να χωρέσουν έκαστες αληθινές αλήθειες, και φυσικά, οι αγαπημένοι μας, οι τεχνολογικά αναβαθμισμένοι χρήστες του facebook
Ο όχλος, ως άθροισμα ατόμων που παρουσιάζει μια ασταθή, ανορθολογική στάση και απουσία κοινωνικού αυτοελέγχου, κριτικής σκέψης αλλά με άριστες ικανότητες, ενεργητικότητα, κέφι, όρεξη, (μη ξεχνάμε) πληκτρολόγια και μνήμη το πολύ 15KB καθώς επίσης πρωτοτυπία σε πράξεις βίας, παραλογισμού και τηλεκατευθυνόμενης καταστροφής.
Είναι το απαραίτητο αξεσουάρ και πολύ περισσότερο εργαλείο κάθε εξουσίας.
Ανερχόμενης ή εδραιωμένης.
Πλειοψηφικής ή μειοψηφικής.
Ενάρετης ή απ΄ τη μια είμαι παρθένα απ την άλλη μπαίνουν τρένα.
Ο όχλος λοιπόν, ακόμα και ο αναβαθμισμένος τεχνολογικά,
τραμπαλίζεται χαρωπά από την κορυφή στον πάτο,
απέναντι πάντα στον εαυτό του,
κι από πεινασμένο σε παροξυσμό ροντβάιλερ πρωταθλητής απάντων των κυνομαχιών
που στήνει η εξουσία για να διασκεδάσει.
Μέχρι να πεις MasterChef γίνεται
ο ζουμερός μεζές που γεμίζει το στομάχι της,
καταπίνοντας το συνήθως αμάσητο.
Ο όχλος είναι καταδικασμένος να κατευθύνεται.
Όχι από κάτι φυσικό ή και τεχνητό όπως είναι το
swarm intelligence / νοημοσύνη σμήνους.
Ο όχλος δεν επιδεικνύει την νοημοσύνη που επιδεικνύουν τα κοπάδια/σμήνη/ομάδες, συστήματα δηλαδή, συλλογικά ευφυή συμπεριφορά. Όπου κάθε σύστημα αντιπροσωπεύει μια οντότητα, που ανιχνεύει και ερμηνεύει το περιβάλλον, προκειμένου να εκτελέσει μια ενέργεια που έχει επιλέξει.
Η κάθε οντότητα λειτουργεί αυτόνομα και προκύπτει μια συνολική συλλογική συμπεριφορά που λειτουργεί προς όφελος της ομάδας/κοπαδιού/σμήνους/συστήματος με απολυτή συνέπεια και ως προς την οντότητα και ως προς την ομάδα/κοπάδι/σμήνος/συστήματος.
Δεν παίρνουν οδηγίες από κανέναν, παίρνουν αποφάσεις και μέσα από απλούς κανόνες εμφανίζονται φαινόμενα, επιβίωση, ασφάλεια και συνέχεια (σμήνη πουλιών, κοπάδια ψαριών, άναμμα πυγολαμπίδων και τεχνητή νοημοσύνη)
Ο όχλος κατευθύνεται από κάτι πιο σκοτεινό.
Από το μόνιμο φιστινγκ της εκάστοτε εξουσίας
Το οποίο φιστινγκ είναι πιο καλό κι από υδραυλικό τιμόνι
Δεν υπάρχει ουδεμιά πιθανότητα παρέκκλισης ή εκτροπής πορείας!
Ο όχλος των ελληνικών ιντερνετς αυτη τη στιγμή ζει μια από της πιο γκλάμουρους στιγμές του.
Ο όχλος των ελληνικών ιντερνετς αυτή τη στιγμή είναι ο κοινωνός της πιο αληθινής αλήθειας (για ακόμη μια φορά)
Ο όχλος των ελληνικών ιντερνετς προσγειώθηκε πριν λίγες μέρες στον πλανήτη και έτσι δεν φέρει την ευθύνη των πράξεων και των λεγόμενων του χμμμ πριν 6 μήνες ή και 4 μήνες ακόμα και 1 μηνός.
Ο όχλος των ελληνικών ιντερνετς δεν έχει καμιά σχέση με την 6μηνίτικη και 4μηνίτικη αληθινή αλήθεια, που μας την έβαζε σαν πιστόλι στον κρόταφο μέχρι να την ασπαστούμε και να την συνυπογράψουμε, γιατί ο όχλος των ελληνικών ιντερνετς μόλις τώρα επανεφηύρε την αληθινή αλήθεια, τη σωστή, και μας βάζει πάλι το πιστόλι στον κρόταφο για να υπογράψουμε το προικοσύμφωνο της.
Κι έτσι καταλήξαμε τις τελευταίες μέρες έρμαια στην τρομοκρατία των φεμινιστογουόκ ιεραποστόλων να τρίβουμε τα μάτια μας μπροστά στις μεταλλάξεις τους, που μέχρι χθες πουλούσαν πολιτισμό, ανθρωπισμό, ελιτισμό, σε κάτι τιποτένιους νοικοκυραίους, κυρ-παντελήδες που ευχόταν ψόφους και διαπομπεύσεις, σε παιδοκτόνους ή παιδεραστές κι είχαν ευαγγέλιο το κράτος δίκαιου το τεκμήριο της αθωότητας και τώρα υπερασπίζονται μέχρι τελευταίας ρανίδας της μπαταρίας του iphone τους, το δικαίωμα στην διαπόμπευση σε κρεμάλες, σε ψόφους, σε καταδίκες μέσα από γκάλοπ στα μίντια (α ρε Τατιάνα Θεά και πρωτοπόρα!!!!!)
Κι έτσι ενώ βιώνουμε την φεμινιστική άνοιξη, ουτοπία κι επανάσταση, πανηγυρικά να ξεσκίζεται ανηλεώς οποιαδήποτε γυναίκα τολμήσει να ξεφύγει έστω και σε ένα κόμμα από την επίσημη καθοδήγα της “φεμινιστικής” κομαντατούρας.
Και όχι μόνο να ξεσκίζεται από τις φωτισμένες “φεμινίστριες” με τον πιο αισχρό κανιβαλιστικό τρόπο βγαλμένο μέσα από τον πυρήνα της βαθιάς συντήρησης και πατριαρχίας, αλλά να βάζουν και τα οικόσιτα, τα πετ τους, τους άνδρες φεμινιστές (αυτή τη θλιβερή και μίζερη κάστα) να επιτίθενται και να βγάζουν όλο τον ηθικό μισογυνισμό τους, πρωτοκολλημένο και αγιασμένο από το “φεμινιστικό κράτος”
Άργησα αλλά το κατάλαβα αυτό το συνθηματάκι το ροζουλί
“Καμιά Μόνη” και “Καμιά Ανοχή”
Δηλαδή
“Καμιά γυναίκα δεν σκέφτεται μονή, σκεφτόμαστε εμείς γι΄ αυτήν”
και
“Καμιά ανοχή σε όποια διαφωνεί”
Και έχουμε φθάσει στο όλα είναι έτσι και γιουβέτσι και μπορεί και κοκορέτσιγιατί….. προοδευτίλα, επαναστατήλα, φεμινιστίλα, διαφορετίλα, κουηρετήλα, ανοχήλα, συμπεριληπτικίλα και έτζινες…. μέχρι εκεί που το προσωπικό μας μουνί βαράει παλαμάκια, ο προσωπικός μας κώλος δεν ζορίζεται και το προσωπικό μας πορτοφόλι αβγαταίνει.
Οπότε ναι μόνο η Τούνη μπορεί να κάνει καριέρα με την κωλάρα της, και όχι η Μόνικα Μπελούτσι και η Κατρίν Ντενέβ, γιατί η Τούνη δεν μας ενοχλεί οπότε ακόμα και να ξεροκαταπιείς στο όνομα της είσαι σεξισταρού είσαι αλλοιωμένη, ζηλιάρα και έχεις εσωτερικευμένο μισογυνισμό και πατριαρχία ίσα με 15 κιλά που τα έχεις πάρει όλα στα μπούτια, ενώ….. όποια διαφωνεί μαζί μας…πάρτα άρρωστη, τώρα θα φάει η μούρη σου πατριαρχία και μισογυνισμό, γιατί εμείς είμαστε φεμινίστριες και…είμαστε φεμινίστριες…αυτό από μόνο του φθάνει.

Στις φωτο από την μια έχουμε το βασικό μάθημα του πως μπορείς να πεις “από φωνή μουνάρα” “έκανε καριέρα με το μουνί της” “με πίπες παίρνω κι εγώ προαγωγή” και το προσωπικά αγαπημένο μου ” αυτή είναι για τον πούτσο” ντυμένα με τα τζεντερ σταντυς που πλήρωσε ο μπαμπάς σου για να κάνεις, και να σε χειροκροτούν άπαντες φεμινιστομάχοι που κάνουν “ντα” την πατριαρχεία πορδίζοντας virtue signaling εμβατήρια.

Και από την άλλη ο August Landmesser (πιθανώς), ο άνθρωπος που στάθηκε μόνος απέναντι στο Χίτλερ, αρνούμενος να χαιρετίσει ναζιστιστικά.

Στη συγκεκριμένη φωτο μαντέψτε ποιος είναι ο όχλος και αποκλειστικός κάτοχος της τότεεεε αληθινής αλήθειας.

Υ.Σ. Τα φιλάκια μου στον εξωτερικευμένο σας κυρ-Παντελή που ΄ρθε η ώρα για να λάμψει, στο κόκκινο χαλί της αριστεράς και της προόδου!!!!

Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι!!!!

|> Νόπη Φουντουκίδου

Γεννήθηκα στη Γερμάνια. Μεγάλωσα ανάμεσα στο εξωτικό Διδυμότειχο και στη Θεσσαλονίκη πηγαινοφέρνοντας το ανορθόγραφο Παρθενώπη -δώρο ενός ληξιάρχου ερωτευμένου με τα Ωμέγα- κι εξηγώντας σε απορημένους ορθογράφους πόσο μαγικό γράμμα είναι αυτό το ωμέγα και γιατί δεν θα το διορθώσω ποτέ! Μικρή ονειρευόμουν όταν μεγαλώσω να γίνω: | α) Μπαλαρίνα | βου) Ιντιάνα Τζόουνς | και γου) Κουμουνίστρια καριέρας. Δεν πραγμάτωσα τίποτα από τα παραπάνω. Όλοι μου λέγαν από μικρή, ότι έχω χάρισμα και δυνατότητα να πετύχω στα πάντα. Εγώ πάλι δεν κατάφερα ποτέ να μεταβολίσω το χάρισμα ή την δυνατότητα σε σαλάμι, Κι αυτό είναι κρίμα … γιατί πραγματικά το σαλάμι είναι απ τα αγαπημένα μου πράγματα στη ζωή!

Δείτε Επίσης

Μισώ τους αδιάφορους

Μισώ τους αδιάφορους. Πιστεύω ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι κάπου. Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι πολίτης και ενταγμένος.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!