Γίνε οπαδός και θα σωθείς!!!

Ω ναι γίνε οπαδός φιλαράκι, να προσκυνάς την ομάδα, τον πρόεδρο να πληρώνεσαι από αυτό και θα είσαι ο μεγάλος αρχηγός!!!

Πως ήταν παλιά το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ και τώρα τα κόμματα έχουν πέσει σε παρακμή και σήψη, τώρα θα ασχολείσαι μόνο με την ΟΜΑΔΑΡΑ σου, θα βρίζεις μάνες διαδικτυακά και θα είσαι αρχηγός σε ΟΛΑ.

Πλέον το οπαδιλίκι έχει μετατραπεί σε κομματόσκυλο νέας εποχής, ακούω ραδιόφωνα οπαδικά και τα τελευταία χρόνια έχουν αναγάγει την μπάλα εντός της πολιτικής.

Πλέον ο οπαδός που έχει πολιτική άποψη, θα πάει όπου πάει η ομάδα, εάν η ομάδα πάει με την κυβέρνηση θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ η αν κάνει αντιπολίτευση ο πρόεδρος θα πάει προς δεξιά ή αν είναι εκτός διπόλου μπορεί να δεις μια στάση διαφορετική.

Ξέρεις τα αφεντικά παίζουν έξυπνο παιχνιδάκι το όποιο εγώ το εκτιμώ αν το καλοσκεφτείς, επειδή το ΠΑΣΟΚ το παλιό το ορθόδοξο έκανε θεάματα και βοηθούσε τους επιχειρηματίες τώρα στην νέα εποχή όπου πάει ο πρόεδρος εμείς πάμε και εμείς.

Πολιτική σκέψη νηπίου θα μου πεις, ναι είναι νήπιο αλλά δυστυχώς ο κόσμος έτσι σκέφτεται, ελάχιστη παιδεία υπάρχει σου λέω ο άλλος και το έχω ακούσει εγώ ο ίδιος με τα αυτιά μου

Τι 1 τι 2 τι 4 μνημόνια, αφού τον τρώμε που τον τρώμε δεν αποφασίζουμε εμείς ας ψηφίσουμε τον τάδε που είναι και καλό παιδί που δείχνει στις κάμερες.

Νοοτροπίες του πρωκτού θα μου πεις αλλά τι να κάνεις έτσι σκέφτεται ο λαός ΟΠΑΔΙΚΑ και με γνώμονα όχι την τσέπη του ή το πως θα μεγαλώσει τα παιδιά, αλλά ακριβώς με την αντίληψη εγώ να περνάω καλά και η ομάδα οι άλλοι να πάνε να γ…θουνε!!!

ΥΓ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος για μένα, δεν ξέρει από πολιτική δεν μπορεί να κάνεις πολιτικό σχόλιο κρίνοντας έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ένα ανέλπιστο δώρο στον Τσίπρα, όσα και αν μνημόνια φέρουν ότι πει το αφεντικό και το κάθε αφεντικό είτε είναι του ΠΑΟΚ, του ΠΑΟ ή του Ολυμπιακού θα πάει ο νέο-Έλληνας.

Έτσι είναι η σύγχρονη πολιτική σκέψη της παρακμής…μην σου κάνει εντύπωση γιατί ο κόσμος δεν κατεβαίνει στον δρόμο και δεν κάνει επανάσταση κλπ

Πάντα οι μειοψηφίες αντιστέκονται και δεν είναι πρόβατα.

ΥΓ1
Οι ομάδες που αγαπώ και εκτιμώ σαν φίλαθλος και όχι σαν οπαδός
Arsenal-Ολυμπιακός (μπάσκετ) Αστέρας Εξαρχείων, ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ- Απόλλων Πατρών- Ηρακλής – Bayern Munich και Ρεάλ Μαδρίτης

|> Johnny Gaspar

Η συνεργασία του Johnny Gaspar με το art-io και τον ασπάλακα έχει λήξει οριστικά και αμετάκλητα. Από την Άνοιξη του 2019.

Δείτε Επίσης

Μισώ τους αδιάφορους

Μισώ τους αδιάφορους. Πιστεύω ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι κάπου. Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι πολίτης και ενταγμένος.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!