Σκοτεινές Σελίδες

Ίσως θα ακουστώ υπερβολικός αλλά θεωρώ αυτό το κωλόχαρτο ό,τι πιο ανατριχιαστικό και ανησυχητικό έχω δει σε αυτή την χώρα τα τελευταία χρόνια (και έχουμε δει πάρα πολλά). Τουλάχιστον στην Ελλάδα, με όλα τα προβλήματά μας, μπορούσαμε να υπερηφανευόμαστε ότι, εδώ και πολλές δεκαετίες, είχαμε αφήσει πίσω μας τις εποχές όπου σε καλούσαν στο αστυνομικό τμήμα επειδή δεν τους άρεσαν οι απόψεις σου, οι ιδέες σου και η κοσμοθεωρία σου. Και να που σήμερα χάρη στον, τάχα μου προοδευτικό, αντιρατσιστικό νόμο, που ψήφισε η πλειοψηφία των βουλευτών μας και στήριξε όλη η ιντελιγκέντσια, καταφέραμε να χάσουμε αυτές τις κατακτήσεις μας και να γυρίσουμε ολοταχώς πίσω στην δεκαετία του ’50. Μόνο που τώρα τα ερωτήματα του οργάνου της τάξεως δεν είναι αν “είσθε κομμουνιστής;” και “τί γνώμη έχετε για την Σοβιετική Ένωση;” αλλά αν “είσθε ρατσιστής;” και “τί γνωμη έχετε για το μουσουλμανικό θρήσκευμα;” ενώ οι αμόρφωτοι μπασκίνες με τη βαριά επαρχιώτικη προφορά και το ακόμη πιο βαρύ χέρι αντικατασταθηκαν από τρέντι, χαμογελαστούς αστυνομικούς, που έχουν πτυχία και κατεβαίνουν στα gay prides. Στην ουσία της όμως, η λογοκρισία και η κρατική καταπίεση είναι η ίδια.

(Και κάτι τελευταίο : όχι, το “Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας” δεν είναι ό,τι πιο προοδευτικό έχει να παρουσιάσει η ΕΛ.ΑΣ., όπως θέλουν να μας πείσουν κάποιες φιλελεφτ φυλλάδες . Μια κρατική υπηρεσία που σε ανακρίνει για τις ιδέες σου έρχεται κατευθείαν από τις πιο σκοτεινές σελίδες της Ελληνικής Αστυνομίας.)

Τηλέμαχος Χορμοβίτης


Εν τω μεταξύ, εσχάτως, το NEWSROOM των Athens Βόδια ανακάλυψε ότι είναι: Αδιανόητη (η) δίωξη της δημοσιογράφου Λώρης Κέζα.

Διαχείριση

Διαχείριση του Δικτύου > ART-io.eu

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

αρχική σελίδα
Gyros mit Metaxa-Sauce
ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΓΝΩΣΕΙ
Περικλής Κοροβέσης
μου σερβίρετε ένα βασιλόπουλο παρακαλώ
Η ΑΠΟΘΗΚΗ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΣ
Η αγάπη είναι ψυχοκομπίνα
Το να μεγαλώνεις..
ΠΟΡΦΥΡΟ ΔΕΙΛΙΝΟ

Τυχαία

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: