Η εξέλιξη της κινηματογράφησης

Όλη η εξέλιξη της κινηματογραφικής μηχανής περνάει μπροστά από τα μάτια μας που σε συνδυασμό με τα κινηματογραφικά πλάνα που παράγει αυτή η εξέλιξη δημιουργούν ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα.

Στα περισσότερα video που δημιουργούνται με διάφορες εκδοχές μοντάζ για προβολή αφιερωμάτων στην τέχνη του κινηματογράφου η κάμερα και η λειτουργία της παραμένει στο παρασκήνιο.

Το σωματείο Αμερικανών οπερατέρ (Society of Camera Operators) αποφάσισε να «αποκαταστήσει την τιμή» της κάμερας και ανέθεσε στον Bob Joyce, με αφορμή τα ετήσια βραβεία του κλάδου, να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό video που φέρνει την κινηματογραφική κάμερα -και όχι μόνο, στο προσκήνιο.

Η ιστορική αναδρομή ξεκινάει από τον Lumière και φτάνει μέχρι τις μέρες μας στο iPhone & Google Glass. Όλη η εξέλιξη της κινηματογραφικής μηχανής περνάει μπροστά από τα μάτια μας που σε συνδυασμό με τα κινηματογραφικά πλάνα που παράγει αυτή η εξέλιξη δημιουργούν ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα. Η μουσική επένδυση, με το «Sunshine (Adagio in D Minor)» του John Murphy, ολοκληρώνει μια πλήρη οπτικοακουστική εμπειρία.

Αυτή είναι η κινηματογραφική μαγεία

Διαχείριση

Γενική Διαχείριση του Ιστότοπου ART-io.eu

Ars longa, vita brevis

Ο βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

ΝΔούλα ακροδεξιών χαφιέδων
Γιατί αποτυγχάνουν τα έθνη…
Gyros mit Metaxa-Sauce
αρχική σελίδα
Η φιλοσοφική αυτοκτονία
Θυσία στον βωμό του έρωτα
Ο πολιτικός Καραγάτσης
‪Η ζωή μας μια φορά μας δίνεται‬
Το να μεγαλώνεις..

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: