Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Ο Κούλης είναι ένα γατάκι, μορφωμένους ηλίθιους τους θεωρούσε ο Λεμπέσης (όχι άδικα), που φιλοδοξεί να κυβερνήσει την χώρα. Οι φιλοδοξίες του είναι θεμιτές και έχουν λογική βάση αφού δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος (δυστυχώς) ηλίθιος που θα κυβερνήσει την χώρα.

Η ηλιθιότητα έχει «λογική», όταν κινείται εντός των ορίων μιας συγκεκριμένης κλίμακας βλακείας. Ο Λεμπέσης θεωρεί τεράστια την σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο, αλλά δεν είναι της παρούσης να επεκταθώ στο συγκεκριμένο, με το οποίο, ως βλάκας, έχω σημαντικές διαφωνίες. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον, καλά να είμαστε.

Η λαϊκή σοφία τη «λογική» της βλακείας την ονομάζει κουτοπονηριά.

Ο βλαχογιάπης Κούλης μέσω των «φωστήρων» που έχει admins στην βλαχομπαρόκ σελίδα του στο facebook αποφάσισε να διαφημίσει την συνάντησή του με τον Κεντρικό Τραπεζίτη που κάνει τα κουμάντα και στο δικό μας εγχώριο προτεκτοράτο.

Είχα μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τον Mario Draghi, για τις προοπτικές του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και της ελληνικής οικονομίας συνολικά. Εξήγησα στον κ. Draghi ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανακάμψει η ελληνική οικονομία είναι η εφαρμογή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, που θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας και θα προσελκύσουν επενδύσεις. Επενδύσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης. Επενδύσεις οι οποίες θα μπορέσουν να δώσουν μια πραγματική προοπτική στους νέους ανθρώπους οι οποίοι σήμερα, απογοητευμένοι, εγκαταλείπουν την Ελλάδα. Το απαραίτητο πολιτικό κλίμα και περιβάλλον για να διαμορφωθεί μια τέτοια επενδυτική έκρηξη στην Ελλάδα, δυστυχώς, σήμερα δεν υπάρχει. Η σημερινή Κυβέρνηση δεν εφαρμόζει πραγματικές μεταρρυθμίσεις. Επιλέγει το λάθος μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής. Αντί να μειώσει τις δαπάνες, αυξάνει τους φόρους και, δυστυχώς, στέλνει το λογαριασμό σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

Έπεσε το μάτι μου στη μαλακία και είπα να σχολιάσω:

Το €παϊκό Τραπεζικό Σύστημα βρίσκεται υπό κατάρρευση και ο βλαχογιάπης  μίλησε με τον κεντρικό τραπεζίτη για τις «μεταρρυθμίσεις» στο κωλοχώρι του. #ΚΙΜ_πάτα_το_κουμπί

Επειδή είμαι παλιά πουτάνα και μπαρουτοκαπνισμένο troll στα social media υπέθεσα ως πιο πιθανό ότι θα το «φάνε» γρήγορα το σχόλιο και το νταραβέρι μου με τις στελεχάρες της ΝΔούλας θα τελειώσει κάπου εκεί, όσον αφορά το (συγκεκριμένο) «νήμα».. Το αναπαρήγα με αναδημοσίευση σε διάφορες σελίδες και ομάδες που διαχειρίζομαι βεβαίως.

Ως εκ θαύματος, διαψεύστηκα. Το σχόλιο έμεινε στην θέση του και έσκασαν μύτη δυνάμεις υποστήριξης από το ευρύτερο μαντρί να σχολιάσουν.

Deva Nargis προφανως τον μπερδευεις με τα ταγαρια των συριζανελ.

Γεώργιος Παπαντώνης: Προφανώς και είσαι αποτυχημένος κόλακας.

Τρυφων Χαίτης ΓΙΩΡΓΟΣ αν δεν αισθανεσαι ηλιθιος που υποστιριζεις συριζα ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ……Αλλα δεν θελω τιποτα αλλο εναν να λαβω στα χερια μου συριζοανελ………..ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 49 ΕΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ!!!!!!!!!!!ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΣΛΟΥΛΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδώ είναι που βάζω το πρώτο σχόλιο μου μετά link από το blog μου που μου το σβήνουν γρήγορα οι admins του Κούλη.

Γεώργιος Παπαντώνης: Αν δεν αισθάνεσαι ηλίθιος που με θεωρείς ΣΥΡΙΖΑίο, τι να πω.. 😛  Ο θεός είναι μεγάλος.

Και συνεχίζω:

Για την σύνταξη μην ανησυχείς  θα στην μεγαλώσει ο Κουλής, 😛  όσο και την βλακεία σου..

Σβήνουν το πρώτο (σχόλιο) που αποδεικνύει την ηλιθιότητα του ερασιτέχνη κυνηγού και αφήνουν το δεύτερο. Έτσι εμφανίζομαι στο νήμα σαν φανατικός ΣΥΡΙΖΑίος..

Μπουκάρω δριμύτερος με ανά-link-άρισμα και σχόλιο:

Κουτοπονηριές.. σβήσαν το ποστ-link οι admin για να φαίνομαι ζαίος

Έτσι θα κυβερνήσετε ρε γατάκια…

Σώζω κι αυτή την εικόνα και πάω να διορθώσω το admin σε admins.. μετά την διόρθωση δεν μ΄ αφήνει να δημοσιεύσω το σχόλιο και πάλι.

Ηθικό δίδαγμα:

Κατά την «αυλή» κι ο «βασιλιάς», και τούμπαλιν..

Ο αγράμματος κοπαδίτης που απειλεί δεν πείραξε τους admins, το δικό μου πάλι σχόλιο ναι..

Αυτές οι στελεχάρες, περίπου τέτοιοι είναι οι από γλείψιμο εργαζόμενοι σ΄ όλα τα πολιτικά μαγαζιά,  θέλουν να διαδεχθούν τον νυν βλαχογιάπη και την συμμορία του και να κυβερνήσουν αυτές.

Τα πρόβατα-γλείφτες-κόλακες που τρέχουν στα νήματα για υποστήριξη είναι περίπου τα ίδια και στις ομάδες και σελίδες του άλλου τραχανοπλαγιά, του Τζίφρα.

Το motif είναι κοινό.

Την πέφτεις στον Τζίφρα, κάνεις κριτική (καλής ή κακής ποιότητας, αδιάφορο..), τα ρουφιανάκια του απατεώνα προδότη Τζίφρα σε ταμπελάρουν σαν ΝΔούλα, φιλελέρα, τζημερικό, χρυσαυγίτη, κ.ά. παπαριές που θα κατεβάσει ο κούφιος εγκέφαλός τους.

Την πέφτεις στον Κούλη, κάνεις κριτική (καλής ή κακής ποιότητας, αδιάφορο..), οι ΝΔούλες σε θεωρούν αμέσως τζιφρούλα.. μόλις κλιμακώσει η ένταση και βγει ο φασίστας από μέσα τους -σχεδόν ευκολάκι να εκνευρίσεις δεξιό- οι ΝΔούλες αρχίζουν τα χρυσαυγίτικα: κομμούνι, εβραιομπολσεβίκος κ.ά. που βαριέμαι να αραδιάσω.

Στα groupuscules, παραμάγαζα του διπολισμού, πρέπει να κάνω ειδική μνεία, κάποια στιγμή.

Στα social media είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και η χώρα υπάρχει ακόμα από θαύμα. Μια μέρα, μεγάλη μέρα, η επιστήμη θα εξετάσει σοβαρά το φαινόμενο νέα-Ελλάδα και την ύπαρξη αυτής στον σύγχρονο χάρτη.

Ποια μέρα θα είναι, θα σας γελάσω.. Δεν θεωρώ διόλου απίθανο, όταν θα μελετάνε την χώρα να μην υπάρχει, να αποτελεί αφήγημα ενός χαμένου κόσμου (τόπου).

|> VirtùDaimon

Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης. Δαήμων: δαιμόνιος & επινοητικός. Σχεδόν ανίκανος όμως να «πουλήσω» τον εαυτό μου στο θέαμα ή και την ψυχή μου στον διάβολο.

Δείτε Επίσης

Μισώ τους αδιάφορους

Μισώ τους αδιάφορους. Πιστεύω ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι κάπου. Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι πολίτης και ενταγμένος.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!