ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ;

O Νίκος Μαστοράκης για γάμο Ζυγούλη – Ρουβά

Μουδιασμένοι δέχτηκαν ακόμη και οι ορκισμένοι Ρουβάδες/Ρουβίτσες τον ακατάλληλα παραφουσκωμένο σε πλούτο και επίδειξη γάμο του Σάκη. Εντάξει, το καταλαβαίνω, μετά από ένα τσούρμο κουτσούβελα, “να το πάρω το κορίτσι, να το πάρω,” Με παπά και με κουμπάρο. Αλλά που; Όχι σε ένα όμορφο ξωκλήσι, που να ταιριάζει στην καλλονή του ζευγαριού και στην απλότητα της καταγωγής τους, αλλά στο σπίτι του Βαρδινογιάννη (;;;;) λες και σπίτι δικό τους δεν έχουν, εξοργιστική υπερπαραγωγή με φορέματα και κοσμήματα εκατομμύριων (οι καλεσμένοι) με φωτογράφους και ταρατατζούμ; Σε μια εποχή καταδυναστευμένη από στέρηση;

Φοβάμαι πως η κοινή γνώμη συγχωρεί (παράλογα) αρκετά faux pas στον Σάκη κι εκείνος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πόσο εύκολα μπορεί να στρέφει το κοινό εναντίον του για όλα εκείνα τα λάθη. Μικρά μεν, αλλά αθροιστικά επικίνδυνα, και με μοχλό ένα τέτοιο γάμο. Όχι άμεσα, αλλά στο μέλλον, θα δείτε πόσο ακριβοδίκαιες θα αποδειχτούν οι προηγούμενες λέξεις μου.

Νίκος Μαστοράκης

Διαχείριση

Διαχείρηση του ART-io.eu

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

Διαδικτυακές Γνωριμίες
μου σερβίρετε ένα βασιλόπουλο παρακαλώ
Το επίκαιρο και το παροδικό
Πολυσυντροφικότητα
Ο Ιούδας φιλάει υπέροχα;
Παστίτσιο με τόνο
Το να μεγαλώνεις..
«Ντίβες γυναίκες και κότες άντρες»
γουρούνια και μαργαριτάρια
Τελειώσαμε με τον αριστερισμό;;;

Τυχαία

NON SERVIAM
Αρέσει σε %d bloggers: