Μέσα στην Αυγή κρύβει τον Ριζοσπάστη

Μέσα σε φύλλα της κυβερνητικής Αυγής κρύβει πλέον τον Ριζοσπάστη ο 88χρονος κ. Απόστολος, επί χρόνια μέλος του ΚΚΕ, ο οποίος πριν δύο χρόνια είχε πιστέψει προσωρινά ότι δεν χρειάζεται πια να κρύβει τον Ριζοσπάστη σε άλλες εφημερίδες, για να αλλάξει και πάλι γνώμη στη συνέχεια.

«Από τότε ήρθαν εκλογές, δημοψήφισμα, βγήκε η πρώτη “κυβέρνηση της Αριστεράς” που τελικά επιτέθηκε κι αυτή στα λαϊκά στρώματα. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι αρκετά προσεκτικός. Το σύστημα έχει μάτια και αυτιά παντού» δηλώνει ο 88χρονος, ο οποίος κάθε πρωί ζητά χαμηλόφωνα από τον περιπτερά τον Ριζοσπάστη αφού πρώτα έχει προμηθευτεί ένα αντίτυπο της Αυγής. Παλιά τον κρύβαμε μέσα στην Καθημερινή, τώρα μέσα στην Αυγή. Η μόνη διαφορά είναι ότι το φύλλο της Καθημερινής ήταν πιο μεγάλο και χωρούσε καλύτερα» προσθέτει ο ηλικιωμένος οπαδός του ΚΚΕ.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τα γραφεία του Ριζοσπάστη με σκοπό να αποσπάσει κάποιο σχόλιο, όμως εκπρόσωπος της συντακτικής ομάδας αρκέστηκε να σημειώσει πως δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος για το ζήτημα. «Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε συσχέτιση του οργάνου της λαϊκής τάξης με τη φυλλάδα της νεοφιλελεύθερης ψευτο-αριστεράς είναι πέρα για πέρα προβοκατόρικη και καταδικαστέα» τόνισε, κλείνοντάς μας το τηλέφωνο.

Πηγή: www.tokoulouri.com

|> Ασπάλαξ

Pegging & Trolling Without Mercy!

Δείτε Επίσης

Μισώ τους αδιάφορους

Μισώ τους αδιάφορους. Πιστεύω ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι κάπου. Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι πολίτης και ενταγμένος.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!