Μέσα στην Αυγή κρύβει τον Ριζοσπάστη

Μέσα σε φύλλα της κυβερνητικής Αυγής κρύβει πλέον τον Ριζοσπάστη ο 88χρονος κ. Απόστολος, επί χρόνια μέλος του ΚΚΕ, ο οποίος πριν δύο χρόνια είχε πιστέψει προσωρινά ότι δεν χρειάζεται πια να κρύβει τον Ριζοσπάστη σε άλλες εφημερίδες, για να αλλάξει και πάλι γνώμη στη συνέχεια.

«Από τότε ήρθαν εκλογές, δημοψήφισμα, βγήκε η πρώτη “κυβέρνηση της Αριστεράς” που τελικά επιτέθηκε κι αυτή στα λαϊκά στρώματα. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι αρκετά προσεκτικός. Το σύστημα έχει μάτια και αυτιά παντού» δηλώνει ο 88χρονος, ο οποίος κάθε πρωί ζητά χαμηλόφωνα από τον περιπτερά τον Ριζοσπάστη αφού πρώτα έχει προμηθευτεί ένα αντίτυπο της Αυγής. Παλιά τον κρύβαμε μέσα στην Καθημερινή, τώρα μέσα στην Αυγή. Η μόνη διαφορά είναι ότι το φύλλο της Καθημερινής ήταν πιο μεγάλο και χωρούσε καλύτερα» προσθέτει ο ηλικιωμένος οπαδός του ΚΚΕ.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τα γραφεία του Ριζοσπάστη με σκοπό να αποσπάσει κάποιο σχόλιο, όμως εκπρόσωπος της συντακτικής ομάδας αρκέστηκε να σημειώσει πως δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος για το ζήτημα. «Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε συσχέτιση του οργάνου της λαϊκής τάξης με τη φυλλάδα της νεοφιλελεύθερης ψευτο-αριστεράς είναι πέρα για πέρα προβοκατόρικη και καταδικαστέα» τόνισε, κλείνοντάς μας το τηλέφωνο.

Πηγή: www.tokoulouri.com

Ασπάλαξ

Pegging & Trolling Without Mercy!

Ars longa, vita brevis

Ο βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

αρχική σελίδα
Gyros mit Metaxa-Sauce
Το Λάθος
Reboot
Νεοπλατωνισμός
ΝΔούλα ακροδεξιών χαφιέδων
Εμείς των χωριών και εσείς των πόλεων

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: