Το μαρτυρικό Γιβραλτάρ

Το μαρτυρικό Γιβραλτάρ ήταν η σπίθα που έκανε, αυτές τις μέρες, τις καρδιές των ελληνόφωνων Μενουμευρωπάκηδων να φλέγονται από πατριωτικό οίστρο! Η μπατρίδα τους η Εβρόπι απειλείται γι’ άλλη μια φορά από την Πονηρή Αλβιώνα και αυτοί είναι έτοιμοι να την υπερασπιστούν και με την τελευταία ρανίδα του αίματός τους.

Η έγκυρη “Καθημερινή” δημοσιεύει συγκλονιστικό ρεπορταζ της Ξένιας Κουναλάκη, όπου εξιστορούνται όλα τα δεινά του μαρτυρικού λαού του Γιβραλτάρ, που στενάζει κάτω από την μπότα του Βρετανού κατακτητή. Μάλιστα, η καλή δημοσιογράφος μπόρεσε να πάρει συνέντευξη από έναν εκ των χιλιάδων Γιβραλταριανών ηρώων που σαπίζουν στα μπουντρούμια της Αυτού Μεγαλειότητος, επειδή αγωνίστηκαν για ένα ευρωπαϊκό Γιβραλτάρ.

Στη Lifo ο Άρης Δημοκίδης αποκαλύπτει πως στο Γιβραλταρ υπάρχει μόνο ένα gay bar και ξεμπροστιάζει τον αγγλικό πουριτανισμό που καταπιέζει βάναυσα τα δικαιώματα των Γιβραλταριανών γκέι. Με δηλώσεις του στην Lifo, o Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ τονίζει: “Μόνο υπό την πεφωτισμένη ηγεσία των Βρυξελλών, το Γιβραλτάρ θα πάψει να είναι ένα τεράστιο γκούλαγκ ομοφυλόφιλων.”

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί την καγκελάριο της καρδιάς μας, την Άγκελα την Μερκελ, να στείλει εκστρατευτικό σώμα για να απελευθερώσει το Γιβραλτάρ. “Ούτε μια σπιθαμή ευρωπαϊκής γης στα χέρια των στυγνών αποικιοκρατών”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ . Το μήνυμα αυτό συγκίνησε ιδιαίτερα την ελληνική κοινή γνώμη και ήδη ένα σώμα από επίλεκτους θαμώνες του “Φίλιον” με την ονομασία “Γερούν γερά” ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Γιβραλτάρ, όπου θα εκπαιδεύσει τις μαϊμούδες του Βράχου στον ανταρτοπόλεμο.

Για την μπατρίδα μας την Εβρόπι, ρε γαμότο.

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

|> Διαχείριση

Γενική Διαχείριση του Ιστότοπου ART-io.eu

Δείτε Επίσης

Πτήση ΟΑ 411

Πτήση ΟΑ 411 της 9ης Αυγούστου 1978

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!