Φοβού τον Παπαμιμίκο… και Βαγγέλα φέροντες

Όχι μόνο έχει καταρρεύσει αλλά κάνουν κάποιοι ότι δεν καταλαβαίνουν!!!

Η ψήφιση μνημονίων και από την ΝΔ την έχει συντρίψει…η ΝΔ ένα κόμμα που είχε κάποτε φιλελεύθερη πολιτική πλέον έχει μετατραπεί από την εποχή Σαμαρά και μετά σε ουρά του ΠΑΣΟΚ αρχικά αφού συνεργάστηκα αγαστά ο Σαμαράς με ότι πιο σιχαμερό υπάρχει στην κοινωνία (Λοβέρδους, Βενιζέλο κλπ) τώρα με τον νέο «μεταβατικό αρχηγό» ψήφισε το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο!!!

Αν δεν καταλάβουν εκεί στο χώρο του κέντρου οτι οι πολιτικές υποταγής και λιτότητας δεν οδηγούν πουθενά μπορεί να αναστηθεί η δάδα…προς το παρόν ο πυρσός τους καίει!!!

Τους καίει γιατί έφεραν μειώσεις σε μισθούς και σε συντάξεις

Γιατί διάλυσαν το κράτος με εθελούσιες εξόδους και βέβαια στο γενικό μπάχαλο του κράτους!!!

Το μπάχαλο του κράτους που συνεχίζεται βέβαια με τον «προοδευτικό και ριζοσπαστικό» ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα ο όποιος άνετα θα μπορούσε να είναι ο αρχηγός της δεξιάς σήμερα!!!

Χρωστάει ακόμα και το ίδιο το κόμμα της ΝΔ μισό εκατομμύριο στην ΔΕΗ και δεν ξέρουμε πόσα λεφτά υπάρχουν στο ταμείο του κόμματος;

Ένα κόμμα που δεν κάνει έλεγχο στα ταμεία του, πως ειναι δυνατόν να μας πείσει ότι μπορεί να φτιάξει τα οικονομικά της Ελλάδος;

Βασικά ο Βαγγέλας είχε κανει μια δήλωση πριν τις εκλογές :

Μιλώντας στο Reuters, ο κ. Μειμαράκης είπε χαρακτηριστικά: «Το πρώτο κόμμα στο οποίο θα στραφώ θα είναι το δεύτερο κόμμα. Εάν το δεύτερο κόμμα δεν θέλει να συνεργασθεί, θα στραφώ προς τα κόμματα που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και με τα οποία μπορεί κανείς τουλάχιστον να συμφωνήσει ως προς ένα σχέδιο για μία βιώσιμη κυβέρνηση, ελπίζω τετραετούς θητείας».

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι ακόμη κι αν η ΝΔ εξασφαλίσει καθαρή νίκη, θα συνεργαστεί με άλλες πολιτικές δυνάμεις για τον σχηματισμό μίας ομάδας διαπραγμάτευσης που θα αναλάβει τη διαχείριση της σχέσης με τους δανειστές της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Άρα υπάρχουν πολιτικές και δυνάμεις που επιδιώκουν εντός της ΝΔ που ευαγγελίζεται ότι πάει κόντρα στον Τσίπρα και στην πολιτική του…την συνεργασία μαζί του και με τους δανειστές!!!

Σε πιο πλαίσιο;

Στο πλαίσιο των προαπαιτούμενων, σε μειώσεις περαιτέρω συντάξεων και κούρεματος των μισθών και διατήρησης της υψηλής φορολογίας!!!

Και μετά μας θεωρούν ΕΜΑΣ γραφικούς που ασκούμε κριτική επί της ουσίας σε αυτό το κόμμα!!!

Λένε πως ειναι νεοφιλελευθεροι η κεντρώοι…στην ουσία δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ…ειναι άτομα που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την πάρτυ τους!!!

Συγχαρητήρια κύριε Μεϊμαράκη και Παπαμίμικο παρέα με τους Σαμαρά και Μουρούτη καταντήσατε την πλήρη απαξίωση σας και βέβαια στην εδραίωση της οικονομικής δικτατορίας και αποικία χρέους στον Ελληνικό χώρο!!!

Διότι τελικά τα Ζάππεια ήταν μια καλη αφορμή για να συσπειρώσετε τους << δίκους σας ανθρώπους>>  και μετά να τους πετάξατε σαν στημένη λεμονόκουπα

ΥΓ

Ο Τσιπράκος σύμφωνα με διαρρόες στο τύπο ψάχνεται για ευρύτερη συνεργασία...για αυτό και θα έχουμε εξελίξεις που θα επηρεάσουν και την ΝΔ…διότι μόνος του αποκλείεται παρέα με τον Ψεκασμενο Καμμένο να βγάλει την τετραετία…εδώ έχει μεινει με 153!!!

Το σύστημα θέλει ρεζέρβες και νέους παίκτες όπως είναι ο Μειμαράκης και ο γραφικός Λεβέντης.

|> Johnny Gaspar

Η συνεργασία του Johnny Gaspar με το art-io και τον ασπάλακα έχει λήξει οριστικά και αμετάκλητα. Από την Άνοιξη του 2019.

Δείτε Επίσης

Πολύ απογοητευμένος…

“Poor Things”: Η νίκη του Λάνθιμου – Η απεργία της Έμα Στόουν

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!