ἁπλότης

Η απλότητα και τα υψηλά διανοήματα της Έλλης.

Η Έλλη Παπαγγελή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό HELLO και μίλησε για τη ζωή της και για την πολιτική κατάσταση στην χώρα.

Δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να παραθέσω την πολιτική εκτίμηση μιας τέτοιας διάνοιας.

Πώς κρίνετε αυτή τη στιγμή την κατάσταση στην Ελλάδα;

Οι τελευταίοι έξι μήνες, και ειδικότερα το κλείσιμο των τραπεζών, προκάλεσε τεράστια ύφεση στην ελληνική οικονομία. Ο τουρισμός, αλλά και γενικότερα ο ιδιωτικός τομέας δέχθηκαν θανάσιμο πλήγμα. Ελπίζω να κατορθώσουμε να κρατηθούμε στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μη γυρίσουμε στη δραχμή. Στεναχωριέμαι πολύ βλέποντας τα καλύτερα μυαλά της χώρας και χιλιάδες νέους ανθρώπους να φεύγουν ομαδικώς στο εξωτερικό, αλλά τους καταλαβαίνω. Πρέπει η κυβέρνηση επιτέλους να αποφασίσει να κυβερνήσει  γιατί αν πάμε σε νέες εκλογές, θα είναι η απόλυτη καταστροφή  αφού θα φέρει μεγαλύτερη ύφεση.

Όπως ήταν επόμενο, η απλή και λαϊκή (Δεξιά) Έλλη έδωσε την ευκαιρία στις θαυμάστριες της και στα λιγούρια να εκδηλώσουν και να εκφράσουν το θαυμασμό τους με post της στην σελίδα της στο facebook.

Ασπάλαξ

Φανταστικός Χαρακτήρας σε Πραγματικό Προτεκτοράτο.

Σχολιάστε την δημοσίευση

Σχολιασμός

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

Λιμός και λοιμός
αρχική σελίδα
Υπάρχει ζωή μετά τη γέννηση;
Περικλής Κοροβέσης

Τυχαία

Φιλόζωοι
€-φοβία

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: