Ψηφίζω για Brexit και ελπίζω..

Βρίσκομαι ήδη στο Λονδίνο και είμαι ψυχικά έτοιμη να υποδεχθώ το Brexit με πανηγυρισμούς.

Επιλέγω Brexit γιατί δεν πιστεύω ούτε μια λέξη των οπαδών του Remain. Τα συμφέροντα μου είναι με το Brexit και η λογική με πάει εκεί.. Η τρομολαγνεία και η καταστροφολογία των προπαγανδιστών της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρομάει και ζέχνει και είναι φοβερά αποκρουστική και ενοχλητική.

Δεν είχα σκοπό να συμμετάσχω σ΄ αυτό το δημοψήφισμα. Η δολοφονία της Jo Cox είναι ένας από τους παράγοντες που με κινητοποίησαν.

Δεν συμμερίζομαι τις θεωρίες συνωμοσίας του Γιώργου Δελαστίκ οφείλω όμως να το πω ότι μερικά κάπως περίεργα συμβαίνουν.


Σχετικά με το «εξαφανισμένο» άρθρο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Ο κ. Δελαστίκ, ένας έγκυρος full-time συνωμοσιολόγος

Mικροπράγματα: Οι θεωρίες συνωμοσίας για το θάνατο της Τζο Κοξ


Η Anna Lindh μαχαιρώθηκε από τον Μιχαήλο Μιχαήλοβιτς στις 10 Σεπτεμβρίου 2003 στο κατάστημα ρούχων ΝΚ της κεντρικής Στοκχόλμης και απεβίωσε το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο Καρολίνσκα. Την εποχή της επίθεσης συμμετείχε ενεργά στην εκστρατεία για την είσοδο της Σουηδίας στη Ευρωζώνη στο σχετικό δημοψήφισμα. Η Anna Lindh θεωρούνταν μία από τους βασικότερους υποψηφίους για να διαδεχτεί τον Γιόραν Πέρσον ως επικεφαλής του Σουηδικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

Τις ιστορικές αναλογίες μας θύμισε ο François Asselineau, πρόεδρος του UPR, που προωθεί τη μονομερή αποχώρηση της Γαλλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωζώνη και το ΝΑΤΟ.

Ο György Schwartz που έχει πάρα πολύ μεγαλύτερη περιουσία από την οικογενειακή μας είναι κατά του Brexit. Αν εννοεί κάποιους σαν εμάς όταν λέει ότι κάποιοι πλούσιοι θα γίνουν πιο πλούσιοι συμφωνώ μαζί του. Η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου Marine Le Pen υπόσχεται  δημοψήφισμα για Frexit.. Αριστεροί σαν τον Kώστα Λαπαβίτσα τα μασάνε με τρόπο που καταλήγει υπέρ του Remain. Το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο μοιάζει αγορασμένο από την Γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ελπίζω αργά το βράδυ να αρχίσει το ξύλωμα και η αποσάθρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι δύσκολες μέρες για την Γερμανία. Το Brexit θα επιταχύνει τις εξελίξεις, το Remain θα δώσει κάποιες ανάσες στο Βερολίνο που θα «αγοράσει χρόνο».

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Αφροδίτη Παπαδοπούλου

Quit bitching about the problem and do something about it

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

Εκπλήσσομαι αν κάποιος συμφωνεί μαζί μου
αρχική σελίδα
Gyros mit Metaxa-Sauce
Δελφικά Παραγγέλματα
Απαγόρευση ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων
Σουφραζέτες

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: