Ο φάδερ Παΐσιος από το Τέξας (και προφανώς freelance συνεργάτης της Ελεύθερης Ώρας) που προέβλεψε την εκλογή Τραμπ (αυτός κι οι Simpsons) προειδοποιεί:

Έρχεται ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!!!!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star του Τέξας, ο Οράσιο Βιγιέγκας, ο οποίος δηλώνει ότι το 2015 είχε «δει» ότι ο Τραμπ θα εκλεγεί πρόεδρος, ισχυρίζεται ότι στο διάστημα από τις 13 Μαΐου ως τις 13 Οκτωβρίου του 2017 θα λάβει χώρα ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος θα φέρει….
«μεγάλη καταστροφή, σοκ και θάνατο».

Κι αυτό το τελευταίο εκτός από μεγάλη ανατροπή, πάει ταμείο την προφητεία, μιας και μέχρι τώρα κανένας πόλεμος δεν έφερε
«μεγάλη καταστροφή, σοκ και θάνατο»

Πως να μην αγαπάς τους προφήτες, αυτό το υπερβατικό Ritalin
το ευφάνταστο λαλίστατο και σπλάτερ καμτσίκι,
το μπλοκ μπαστερ trailer ρετρό ταινιών,
που σε κρατά στο δρόμο το σωστό,
προσηλωμένο και κουρδισμένο στην μετά φόβου Θεού αδράνεια,
στην ελπίδα προσευχής στην υπόκλιση, κατάκλιση και δέος.

Γρηγορείτε και πλυθείτε!
Ετοιμαστείτε!!!

Υ.Σ. Από ότι βλέπω ο Παγκόσμιος Πόλεμος -ο οποίος θα φέρει μεγάλη καταστροφή, σοκ και θάνατο- θα μου κοστίσει τα γενέθλια (17/10) φέτος,
όποτε δεχόμαστε δώρα, ευχές κι επιταγές από τώρα.
Προτιμούνται οι επιταγές (όχι ακάλυπτες, μην επιτρέψετε το ΤΕΛΟΣ να σας μετατρέψει σε Σώρρες, να έχετε και λίγη τσίπα πάνω σας!)

Νόπη Φουντουκίδου

Γεννήθηκα στη Γερμάνια. Μεγάλωσα ανάμεσα στο εξωτικό Διδυμότειχο και στη Θεσσαλονίκη πηγαινοφέρνοντας το ανορθόγραφο Παρθενώπη -δώρο ενός ληξιάρχου ερωτευμένου με τα Ωμέγα- κι εξηγώντας σε απορημένους ορθογράφους πόσο μαγικό γράμμα είναι αυτό το ωμέγα και γιατί δεν θα το διορθώσω ποτέ! Μικρή ονειρευόμουν όταν μεγαλώσω να γίνω: | α) Μπαλαρίνα | βου) Ιντιάνα Τζόουνς | και γου) Κουμουνίστρια καριέρας. Δεν πραγμάτωσα τίποτα από τα παραπάνω. Όλοι μου λέγαν από μικρή, ότι έχω χάρισμα και δυνατότητα να πετύχω στα πάντα. Εγώ πάλι δεν κατάφερα ποτέ να μεταβολίσω το χάρισμα ή την δυνατότητα σε σαλάμι, Κι αυτό είναι κρίμα … γιατί πραγματικά το σαλάμι είναι απ τα αγαπημένα μου πράγματα στη ζωή!

Σχολιάστε την δημοσίευση

Σχολιασμός

Ars longa, vita brevis

Ο βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

αρχική σελίδα
Το να μεγαλώνεις..
..more Alexis Foukos
Gyros mit Metaxa-Sauce
Πολυσυντροφικότητα
Είμαι..
περισπούδαστη παπαρολογία
«Βρώμικο '89»
Α.Μ.Α.Ν.: Οι ξεφτίλες!
cravates et frégates

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: