Το αξιακό σύστημα των Ελλήνων Εθνικών

Ο συγγραφέας Βλάσης Ρασσιάς μιλάει για τον διαφορετικό (αυτεξούσιο και αυτόνομο) άνθρωπο που δημιουργεί το αξιακό σύστημα των Ελλήνων Εθνικών.

Τώρα που κατέπεσαν και οι τελευταίες ψευδαισθήσεις ελπίζω να κατάλαβε και ο τελευταίος των πραγματικών Ελλήνων ότι το θεμελιώδες πρόβλημα είναι πολιτισμικό και ως εκ τούτου μόνον πολιτισμικά θα λυθεί: με επαναφορά της πραγματικής μας συλλογικής ταυτότητας και του δικού μας (εθνικού) αξιακού συστήματος. Και αυτό γίνεται ΜΟΝΟΝ μέσα από την παλινόρθωση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας. Δυστυχώς τώρα είμαστε καταδικασμένοι να αγωνιστούμε γι’ αυτό εν μέσω ηθικών και υλικών ερειπίων, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Και θα νικήσουμε. Το ρήμαγμα της πατρίδας ΜΑΣ και της εθνικής ΜΑΣ αξιοπρέπειας από τους σφετεριστές Βυζαντινορωμιούς, οφείλει να πάρει οριστικό τέλος. Και ελπίζω να μη σας ξανακούσω να ξανα-κομματικολογείτε ή να ξανα-ψηφίζετε θαυματοποιούς, λαοπλάνους, και μεσσίες! Και η βλακεία έχει τα όριά της! Πολιτισμικός είναι ο αγώνας. Αν είστε πραγματικοί Εθνικοί, δώστε εκεί την ενέργεια και την ψυχή σας.

Βλάσης Γ. Ρασσιάς

|> Βλάσης Γ. Ρασσιάς

Vlassis G. Rassias: (22 April 1959 – 7 July 2019) was a Greek writer, publisher, leader, and activist. He wrote 21 books of history and essays of which 17 are about ancient Greece. He also wrote a philosophical dictionary and two poetry collections. A central theme in his books is that modern societies need to go through a new enlightenment, similar to the Enlightenment in Europe in the 18th century, which should allow every nation to express itself through its own traditions.

Δείτε Επίσης

Μισώ τους αδιάφορους

Μισώ τους αδιάφορους. Πιστεύω ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι κάπου. Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι πολίτης και ενταγμένος.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!