Το αξιακό σύστημα των Ελλήνων Εθνικών

Ο συγγραφέας Βλάσης Ρασσιάς μιλάει για τον διαφορετικό (αυτεξούσιο και αυτόνομο) άνθρωπο που δημιουργεί το αξιακό σύστημα των Ελλήνων Εθνικών.

Τώρα που κατέπεσαν και οι τελευταίες ψευδαισθήσεις ελπίζω να κατάλαβε και ο τελευταίος των πραγματικών Ελλήνων ότι το θεμελιώδες πρόβλημα είναι πολιτισμικό και ως εκ τούτου μόνον πολιτισμικά θα λυθεί: με επαναφορά της πραγματικής μας συλλογικής ταυτότητας και του δικού μας (εθνικού) αξιακού συστήματος. Και αυτό γίνεται ΜΟΝΟΝ μέσα από την παλινόρθωση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας. Δυστυχώς τώρα είμαστε καταδικασμένοι να αγωνιστούμε γι’ αυτό εν μέσω ηθικών και υλικών ερειπίων, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Και θα νικήσουμε. Το ρήμαγμα της πατρίδας ΜΑΣ και της εθνικής ΜΑΣ αξιοπρέπειας από τους σφετεριστές Βυζαντινορωμιούς, οφείλει να πάρει οριστικό τέλος. Και ελπίζω να μη σας ξανακούσω να ξανα-κομματικολογείτε ή να ξανα-ψηφίζετε θαυματοποιούς, λαοπλάνους, και μεσσίες! Και η βλακεία έχει τα όριά της! Πολιτισμικός είναι ο αγώνας. Αν είστε πραγματικοί Εθνικοί, δώστε εκεί την ενέργεια και την ψυχή σας.

Βλάσης Γ. Ρασσιάς

 

Βλάσης Γ. Ρασσιάς

Οι δημιουργικές διαδρομές ενός ταξιδευτή...

Ars longa, vita brevis

Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

Ελληνικό Τσίρκο
Το να μεγαλώνεις..
Πονηρός ο φιλελέρας

Τυχαία

Είμαι..
Αρέσει σε %d bloggers: