Πώς να σωπάσω

Πρώτη Προβολή (Πρεμιέρα) της νέας ταινίας του Θόδωρου Μαραγκού με τίτλο «Πώς να σωπάσω» το Σάββατο 25 & την Κυριακή 26/7, στο υπαίθριο εγκαταλελειμμένο θέατρο «Νότης Περγιάλης» στους Αγίους Θεοδώρους, ώρα 20:30.

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι, όλοι εμείς που συμμετείχαμε στην δημιουργία αυτής της ταινίας, είχαμε την ανάγκη να καταθέσουμε τον προσωπικό μας λόγο, γι΄ αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας. Και ο κινηματογράφος και οι καλλιτέχνες έχουν χρέος να πάρουν θέση και να σταθούν στο πλάι του ελληνικού λαού.

Το ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ είναι μια ανεξάρτητη ταινία μηδαμινού προϋπολογισμού που έγινε με τις δικές μας δυνάμεις. Ο σκοπός της είναι να προβληθεί, τόσο μέσα στην χώρα μας, όσο και σε άλλες χώρες στο εξωτερικό. Δείχνει μια άλλη πραγματικότητα, απ΄ αυτήν που δείχνουν τα ΜΜΕ και αποπροσανατολίζουν τους Έλληνες στο εσωτερικό και τους δυσφημούν στο εξωτερικό. Το ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ είναι η εικόνα του δημοκρατικού και περήφανου λαού μας, σε αντίθεση με αυτήν της προηγούμενης προσκυνημένης ηγεσίας του.

Είναι μια ταινία που μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ. Δώσαμε μεγάλη σημασία στην καλλιτεχνική της μορφή και επιδιώξαμε να έχει κινηματογραφικό ενδιαφέρον με πλοκή και δράση χωρίς ωστόσω να λείπει και το χιούμορ.

Η πρώτη προβολή (Πρεμιέρα) θα γίνει στις 25 Ιουλίου 2015, Σάββατο, στο υπαίθριο εγκαταλελειμμένο θέατρο ΝΟΤΗΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους, με ωραία θέα, πάνω στο βουνό. Η επιλογή του χώρου αυτού για την πρώτη προβολή της ταινίας έγινε και για λόγους συμβολικού χαρακτήρα.»

Θόδωρος Μαραγκός

|> Διαχείριση

Γενική Διαχείριση του Ιστότοπου ART-io.eu

Δείτε Επίσης

Πτήση ΟΑ 411

Πτήση ΟΑ 411 της 9ης Αυγούστου 1978

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!