Ψυχική Σήψη

Ελλάδα: χώρα στην οποία ένας αθλητής της κλάσης του Ιωάννη Μελισσανίδη ξεφτιλίζεται δημοσίως για την σεξουαλική του ταυτότητα επειδή το ζεϊμπέκικο που χόρεψε – δεν χόρεψε ακριβώς αλλά το έφερε στα μέτρα μιας εμφάνισης ασκήσεων εδάφους –δεν είναι αρκετά βαρύ ούτε αρκετά ανδροπρεπές, όπως μόνο ο Έλληνας γαμιάς, ο λαϊκός ο άνδρας ξέρει να το χορεύει, με το τσιγάρο στο στόμα, να ζέχνει από τον ιδρώτα και μετά να γυρίζει σπίτι να τραβάει και δυο χαστούκια στην γυναίκα του για την αλητεία, ενώ στο ίδιο «κοινο» το ύφος των δηλώσεων Μεϊμαράκη δεν είναι αρεστό γιατί είναι «αγοραίο» και δεν μεταλαμπαδεύει διαφωτιζμό. Ψυχική σήψη και σύμπλεγμα κάθε είδους: η βαριά βιομηχανία της χώρας.

Olga Aikaterini Foundea

-“1500 θεατές χειροκρότησαν και ταξίδεψαν στην Έλλαδα με το “Ζειμπέκικο της Ευδοκίας” του Μ. Λοίζου στο επίσημο Gala στο Λός Άντζελες ανάμεσα στους οποίους και πολλοί celebrities και φυσικά Ολυμπιονίκες. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους που με τίμησαν με την παρουσία τους, στο Αμερικάνικο κοινό που ήταν τόσο υπέροχο και στην Αμερικανίδα σκηνοθέτη-ηθοποιό Μέρρι Λιν Ρός που το αποθανάτησε με το δικό της μοναδικό τρόπο !!!

Ioannis Melissanidis – Official

|> Αφροδίτη Παπαδοπούλου

Quit bitching about the problem and do something about it!

Δείτε Επίσης

Μισώ τους αδιάφορους

Μισώ τους αδιάφορους. Πιστεύω ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι κάπου. Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι πολίτης και ενταγμένος.

ένα σχόλιο

  1. O κ. Μελισσανίδης ΔΕΝ χόρεψε ζεϊμπέκικο, όπως μεταδίδουν τα μ.μ.ε και αναπαράγουν τα κ.δ., αμφότερα τα “μέσα” για διατηρείται μια … επικαιρότητα. Ο κ. Μελισσανίδης έκανε αυτό που ξέρει να κάνει, ως αθλητής, ενώπιον του κοινού που ο ίδιος- και οι περί αυτόν- επιλέγει και το οποίο αρέσκεται σε φολκ εκδοχές εξωτικών χωρών. Χρησιμοποίησε μια μουσική υπόκρουση όπως και το αντίστοιχο όργανο, το μπουζούκι… χάριν καλλιτεχνικής έκφρασης και σκηνοθετικής επάρκειας.. Τίποτα πέραν αυτού.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!