Ελλάδα: χώρα στην οποία ένας αθλητής της κλάσης του Ιωάννη Μελισσανίδη ξεφτιλίζεται δημοσίως για την σεξουαλική του ταυτότητα επειδή το ζεϊμπέκικο που χόρεψε – δεν χόρεψε ακριβώς αλλά το έφερε στα μέτρα μιας εμφάνισης ασκήσεων εδάφους – δεν είναι αρκετά βαρύ ούτε αρκετά ανδροπρεπές, όπως μόνο ο Έλληνας γαμιάς, ο λαϊκός ο άνδρας ξέρει να το χορεύει, με το τσιγάρο στο στόμα, να ζέχνει από τον ιδρώτα και μετά να γυρίζει σπίτι να τραβάει και δυο χαστούκια στην γυναίκα του για την αλητεία, ενώ στο ίδιο «κοινο» το ύφος των δηλώσεων Μεϊμαράκη δεν είναι αρεστό γιατί είναι «αγοραίο» και δεν μεταλαμπαδεύει διαφωτιζμό. Ψυχική σήψη και σύμπλεγμα κάθε είδους: η βαριά βιομηχανία της χώρας.

Olga Aikaterini Foundea

 

-“1500 θεατές χειροκρότησαν και ταξίδεψαν στην Έλλαδα με το “Ζειμπέκικο της Ευδοκίας” του Μ. Λοίζου στο επίσημο Gala στο Λός Άντζελες ανάμεσα στους οποίους και πολλοί celebrities και φυσικά Ολυμπιονίκες. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους που με τίμησαν με την παρουσία τους, στο Αμερικάνικο κοινό που ήταν τόσο υπέροχο και στην Αμερικανίδα σκηνοθέτη-ηθοποιό Μέρρι Λιν Ρός που το αποθανάτησε με το δικό της μοναδικό τρόπο !!!

Ioannis Melissanidis – Official

Αφροδίτη Παπαδοπούλου

Quit bitching about the problem and do something about it!

1 σχόλιο

  • O κ. Μελισσανίδης ΔΕΝ χόρεψε ζεϊμπέκικο, όπως μεταδίδουν τα μ.μ.ε και αναπαράγουν τα κ.δ., αμφότερα τα “μέσα” για διατηρείται μια … επικαιρότητα. Ο κ. Μελισσανίδης έκανε αυτό που ξέρει να κάνει, ως αθλητής, ενώπιον του κοινού που ο ίδιος- και οι περί αυτόν- επιλέγει και το οποίο αρέσκεται σε φολκ εκδοχές εξωτικών χωρών. Χρησιμοποίησε μια μουσική υπόκρουση όπως και το αντίστοιχο όργανο, το μπουζούκι… χάριν καλλιτεχνικής έκφρασης και σκηνοθετικής επάρκειας.. Τίποτα πέραν αυτού.

Ars longa, vita brevis

Ο βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ, ὁ δὲ καιρὸς ὀξὺς, ἡ δὲ πεῖρα σφαλερὴ, ἡ δὲ κρίσις χαλεπή. Δεῖ δὲ οὐ μόνον ἑαυτὸν παρέχειν τὰ δέοντα ποιoῦντα, ἀλλὰ καὶ τὸν νοσέοντα, καὶ τοὺς παρεόντας, καὶ τὰ ἔξωθεν.
Ιπποκράτης (Το πρώτο παράγγελμα από τους «Αφορισμούς»)

Ιστορικό

Δημοφιλή | 24-48 ώρες

αρχική σελίδα
Τι σημαίνει τελικά ο όρος «γυναικοκτονία»;
Τα πολλά πρόσωπα του Έρωτα
Απ’ τον Ξένο στην Πτώση
Ο Σκοτεινός Καμύ (Μέρος Α)
Νεοπλατωνισμός
Το να μεγαλώνεις..
Το Queer στους Θεσμούς Τέχνης

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!
Αρέσει σε %d bloggers: